• PRO TV
  • Elon Musk șochează din nou! Avertizarea din spatele pozelor cu el sărutând un robot, generate de Inteligența Articială

Elon Musk șochează din nou! Avertizarea din spatele pozelor cu el sărutând un robot, generate de Inteligența Articială

Elon Musk șochează din nou! Avertizarea din spatele pozelor cu el sărutând un robot, generate de Inteligența Articială

Elon Musk a devenit din nou viral după ce imagini cu el sărutând un robot au împânzit rețelele sociale.

Imaginile cu Musk alături de câteva umanoide au făcut înconjurul internetului. David Marven, CEO-ul unei companii de construcții, a postat online imaginile, alături de comentariul: „Elon Musk o prezintă pe viitoarea lui soție, cine este aceasta?”.

Marven mai scrie: ”Este primul robot care a fost fabricat special și dotat cu inteligență artificială, cu personalitate și trăsăturile la care femeile visează... ceea ce nu poți să găsești la o persoană normală, pentru că nicio persoană normală nu are specificațiile respective”.

Acesta spune că robotul numit ”Catnilla” se încarcă de la soare, deci nu are nevoie să fie încărcat la priză, și este ”este echipat cu senzori meniți să-l facă să se simtă trist ori fericit.

Ea are un mindset echilibrat și interactiv... deci poate spune ce sentimente o încearcă când este expusă la stres psihologic”. 

Acesta a dezvăluit că imaginile bizare sunt generate de Inteligența Arficială și vrea să atragă atenția asupra ”pericolului din spatele inteligenței artificiale”.

”Mai ales după ce Tesla Company a lansat primul robot integrat, Optimus”, a adăugat acesta.

Utilizatorii Twitter s-au grăbit să comenteze la fotografiile respective, unul dintre aceștia scriind: ”Tocmai s-a lansat trailerul The Black Mirror”.

”Postarea clarifică unul dintre pericolele IA - când inteligența artificială este folosită pentru a genera imagini ca acestea pentru a păcăli oamenii să creadă că este ceva real”.

Unii au fost geloși pe dotările robotului lui Musk: ”Unde este versiunea masculină? Mi-ar plăcea un soț robot. Face toate treburile prin casă, nu se ceartă niciodată și are toate nevoile setate”.

 

Săptămâna trecută, Tesla a lansat un clip cu cinci dintre roboții săi Optimus. Aceștia pot merge, pot apuca obiecte și completa task-uri simple. Cu toate acesta, Elon Musk se referă la ei drept ”companioni”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni