• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Emanuel Mirea și soția sa, dragoste la prima vedere! “Am descoperit că până la Oana nu am iubit nicio femeie”

Emanuel Mirea și soția sa, dragoste la prima vedere! “Am descoperit că până la Oana nu am iubit nicio femeie”

Emanuel Mirea făcea furori în 2000 cu trupa Sigma, iar din 2014 s-a remarcat prin cariera solo. Artistul este împlinit și-n plan personal. Emanuel este căsătorit cu Oana din 2015 și are o fetiță superbă, pe nume Rada.

Cântărețul a fost invitat în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, alături de soția și fiica sa. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut și când a început povestea lor de dragoste.

“Ne-am cunoscut în 2011, la o petrecere de Halloween. El cânta, era îmbrăcat în Zorro (…) În clubul ăla plin așa, a fost o fracțiune de secundă când ni s-au întâlnit privirile și ne-am oprit amândoi. Parcă ne știam, dar nu știam de unde. Și a fost așa un moment magic, din filme”, a povestit Oana. 

“A fost ceva foarte special, deosebit! Am făcut o poză la sfârșit. Relația noastră a fost platonică mulți ani…Cred că doi ani. Eu eram într-o relație atunci. Însă vorba aia, chemarea inimii… știi cum e! Am descoperit ulterior că până la Oana chiar nu am iubit nicio femeie. Este cât se poate de adevăratat”, a completat Emanuel.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni