Emanuel Mirea și soția sa, dragoste la prima vedere! “Am descoperit că până la Oana nu am iubit nicio femeie”

18 Noiembrie 2020, 13:50

Autor: Alina Popa

Emanuel Mirea făcea furori în 2000 cu trupa Sigma, iar din 2014 s-a remarcat prin cariera solo. Artistul este împlinit și-n plan personal. Emanuel este căsătorit cu Oana din 2015 și are o fetiță superbă, pe nume Rada.

Cântărețul a fost invitat în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, alături de soția și fiica sa. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut și când a început povestea lor de dragoste.

“Ne-am cunoscut în 2011, la o petrecere de Halloween. El cânta, era îmbrăcat în Zorro (…) În clubul ăla plin așa, a fost o fracțiune de secundă când ni s-au întâlnit privirile și ne-am oprit amândoi. Parcă ne știam, dar nu știam de unde. Și a fost așa un moment magic, din filme”, a povestit Oana. 

“A fost ceva foarte special, deosebit! Am făcut o poză la sfârșit. Relația noastră a fost platonică mulți ani…Cred că doi ani. Eu eram într-o relație atunci. Însă vorba aia, chemarea inimii… știi cum e! Am descoperit ulterior că până la Oana chiar nu am iubit nicio femeie. Este cât se poate de adevăratat”, a completat Emanuel.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies