• PRO TV
  • Emil Rengle, despre bisericuțele din Fermă: "Am fost șocat când am văzut ce s-a întâmplat cu adevărat"

Emil Rengle, despre bisericuțele din Fermă: "Am fost șocat când am văzut ce s-a întâmplat cu adevărat"

Emil Rengle, despre bisericuțele din Fermă: "Am fost șocat când am văzut ce s-a întâmplat cu adevărat"

Emil Rengle este al doilea concurent care a părăsit Ferma

Într-un interviu acordat emisiunii "La Măruță", Emil Rengle a vorbit despre experiența Ferma, și anume despre plusurile și minusurile pe care le-a întâmpinat. "Cu siguranță a fost cea mai diferită și cea mai grea experiență din viață mea. Am fost scos din zona mea de confort și a trebuit să mă conectez cu o nouă realitate. Este un experiment personal foarte bun, Ferma. "



De asemenea, dansatorul a dezvăluit și despre bisericuțele și alianțele care s-au format în Ferma. Mai mult, acesta a fost șocat când a văzut acasă ce s-a întâmplat cu adevărat între anumiți concurenți, ce strategii s-au implementat. 

"Unele persoane au manipulat în Ferma. Nu am simțit asta, probabil că am fost puțin naiv. De exemplu, am fost surprins de personajul lui Brigitte. Am apreciat foarte mult că Brigitte avea nevoie de un moment să citească Biblia, dar după, în testimonial vedeam cum îi judeca pe alții, ba chiar îi jignea pe la spate. Acesta este un mic exemplu. Eu nu o judec pe Brigitte. Mi-au plăcut,în schimb, Remus și Marius, cei doi Ninja."

Ferma este astăzi, mâine și joi, de la 21:30, la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni