• PRO TV
  • Emoția și bucuria "Visuri la cheie" au intrat aseară în casele a 1.4 milioane de oameni

Emoția și bucuria "Visuri la cheie" au intrat aseară în casele a 1.4 milioane de oameni

Emoția și bucuria "Visuri la cheie" au intrat aseară în casele a 1.4 milioane de oameni

Familia Neghină a primit aseară vizita echipei Visuri la Cheie.Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu au reușit să facă o adevărată transformare în viața familiei.

Acum, cele patru fetițe nu vor mai simți frigul iernii, au camerele lor și birouri unde își pot face lecțiile. Emoția de pe chipurile celor două mezine, Sofia și Petria, care și-au văzut camera plină de jucării, i-a lăsat fără cuvinte pe Dragoș și pe colegii lui. Cei de acasă au trăit și ei experiența Visuri la cheie și au fost martori la fericirea mamei și a copilelor greu încercate de viață.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 8.4 puncte de rating și 23.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 5.1 puncte de rating și 14.4% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.4 milioane de telespectatori au trăit emoția alături de familia Neghină, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:05, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 1.8 milioane de români.  

Cât timp a durat renovarea, fetițele și-au mai îndeplinit un vis: au văzut marea pentru prima dată. Iar surpriza a fost cu adevărat completă atunci când s-au întors la casa lor, care între timp, devenise acasă.

Cristina Neghină abia a reușit să-și stăpânească lacrimile de fericire. Alina, Cristina și Valentin au respectat dorințele familiei și au reușit să surprindă în camere personalitatea fiecăreia. Cromatica, obiectele decorative atent lucrate și minuțiozitatea detaliilor au reușit să contureze casa visurilor pentru familia Neghină.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în Râmnicu Vâlcea, unde va schimba viața familiei Ciobănică. 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Vezi și 
Visuri la cheie - Sezonul 6, Ediția 2


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni