• PRO TV
  • EXCLUSIV Minelli, detalii despre lansarea primului său album: „Am lucrat la el aproape doi ani”

EXCLUSIV Minelli, detalii despre lansarea primului său album: „Am lucrat la el aproape doi ani”

EXCLUSIV Minelli, detalii despre lansarea primului său album: „Am lucrat la el aproape doi ani”

Minelli este artista care a reușit să ia cu asalt industria muzicală românească atât datorită personalității sale, cât și grație talentului nativ care i-a uimit pe fani. Aceasta urmează să lanseze primul său album, motiv pentru care ne-a oferit un interviu EXCLUSIV în cadrul căruia a vorbit despre procesul de creație, piesele sale noi și alte detalii interesante despre viața sa artistică!

1. Ai lansat pe 17 februarie un single cu Sickotoy, „Think about U”. Spune-ne puțin despre piesă și despre clip.

Hello! Piesa „Think about U” a fost scrisă într-o sesiune în Dubai, în octombrie și imediat ce am finalizat-o am știut că o să vreau să o lansez. Îmi place mult sound-ul dark al piesei și de aici și clipul în același vibe, unde eu sunt un spion și îmi urmăresc fostul iubit, finalul nefiind unul fericit pentru el, haha :).

2. Am înțeles că pe 3 martie o să lansezi albumul Silver & Gold. Cine a ales numele? Despre ce este vorba în album?

Da și sunt foarte nerăbdătoare să se întâmple. „Silver & Gold” este numele uneia dintre piesele mele preferate de pe album și am decis împreună cu echipa ca acesta să fie și numele albumului, ni s-a părut unul puternic și de impact.

Este un album cu și despre dragoste, în care am încercat să înglobez acele multe stadii prin care te poate trece dragostea.

3. Câte piese conține Silver & Gold și cât ați lucrat la el? Știm că la producția pieselor stau producători internaționali care au lucrat pentru artiști precum Rita Ora, Armin van Buuren, Karol G sau Tiesto.

Albumul „Silver & Gold” conține 14 piese, am lucrat la el aproape doi ani și da, sunt piese pe care le-am compus alături de diferiți producători și songwriteri din Germania, Anglia, Suedia, America, Olanda și nu în ultimul rând, cu echipa mea din România, care îmi e cea mai dragă. 

4. Ne poți spune câteva cuvinte despre fiecare piesă?

Hmm, o să mă rezum la câte un cuvânt sau o frază, pentru că sunt totuși 14 piese. Începem cu CRAZY, al cărui nume chiar o caracterizează pentru că are un sound crazy, este altceva.

STAY AWAKE este piesa aia visătoare, plăcută, pe care o poți asculta on and on pe fundal.

SILVER & GOLD este pentru mine că o bijuterie, pe care o prețuiesc enorm.

MARACATU este o piesă cu personalitate puternică și te mișcă din primul moment.

DRINKS ON MI este definiția libertății și distracției.

TONIGHT este o piesă de vibe care te poartă pe culmi toată noaptea.

ROUTINE e fix piesa aia care te face să vrei să ieși din rutina zilnică.

COULD BE SOMETHING este o piesă jucăușă cu foarte mult groove.

DEEP SEA este piesa care te face să vrei să apeși pedala pe autostradă spre mare.

MEMORIES este o piesă pe care închizi ochii și te pierzi în amintiri.

KILL THE LIGHTS este o piesă nasty.

VITAMIN U m-a cucerit cu sound-ul pur de UK și vorbește de cea mai importantă vitamină de care avem nevoie mereu, vitamina dragostei.

DON’T YOU WORRY este o piesă cu atitudine, iar THINK ABOUT U are un sound dark și e fix pe vibe-ul meu. 

5. Pe album se găsesc și piese în română? Dacă nu, ai de gând să lansezi un album și în română sau vreo piesă cu un artist de la noi?

Nu. Albumul acesta a fost gândit în engleză pentru toți acei oameni din toate colțurile lumii care mă întrebau când scot un album. Deși la început nu îmi doream acest lucru neapărat, voiam să rămân la a lansa piesă după piesă, a devenit la un moment dat o idee care îmi tot trecea prin minte și așa am început să scriu pentru album, să găsim un concept frumos și a luat naștere „SILVER & GOLD”. 

Nu am în plan un album în română acum, dar cu siguranță va fi și o piesă în română, poate o colaborare, nu știu, momentan mă concentrez pe albumul care vine în câteva săptămâni. 

6. Ce-ți place să faci în timpul liber? Ce hobby-uri are Minelli, în afară de muzică?

Îmi place mult să mă plimb, mă relaxează enorm, pur și simplu să merg km întregi, să petrec timp cu copiii, să îmi pictez hainele, să mă uit la interviuri, la filme, seriale, să ies cu prietenii la o cafea bună, lucruri simple care mă împlinesc enorm.

7. Care este cel mai mare sacrificiu pe care l-ai făcut până acum pentru carieră?

Cred că faptul că rup din timpul cu copiii, deși mi-e greu să îl numesc sacrificiu, pentru că îmi place foarte mult ce fac și cumva încerc mereu să mă revanșez când sunt cu ei :).

8. Care este diferența între Minelli artista și Minelli omul?

Cred că nicio diferență, nu pot să zic că mă transform total când sunt pe scenă față de cum sunt acasă. Sunt aceeași eu, Luca Luisa aka Minelli :). 

9. Ce planuri ai pentru vara acestui an?

Mă voi bucura de multe festivaluri și vara asta, în diferite țări pe care abia aștept să le onorez. Abia aștept să cant din piesele noi, să văd cum sunt primite de public și să călătoresc iar spre ținuturi noi cu muzica. 

10. Le poți transmite un mesaj cititorilor ProTV care te apreciază?

Le transmit un sincer: Mulțumesc pentru susținere și să asculte albumul care vine pe 3.3.2023 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni