Expertul ne spune cum ,,topim" grăsimea din jurul taliei

12 Octombrie 2021, 13:19

Citeste mai mult despre: grasime, slabit, talie,

Anca Lungulesei vorbește despre modul în care persoanele care se confruntă cu grăsime în jurul burții, chiar dacă nu au kilograme în plus, pot să scape de aceasta. 

Potrivit acesteia, acești "colăcei" sunt, de cele mai multe ori, cauzați de o inflamație în zona abdomenului. Această inflamație poate fi cauzată de stres, dar și de deshidratare sau de  alimente inflamatorii precum lactatele sau grăsimile trans. 
 
Puteți afla mai multe despre cum se combate această situație în video-ul atașat acestui material. 

Anca Lungulesei este terapeut nutrițional, creatoarea PSIHO-DIETEI, metodă integrativă de slăbit și menținere cu rezultate pe viață. Este practician de medicină complementară, certificată că terapeut în terapii complementare, terapeut în theta-healing, trainer în stil de viață sănătos, speaker motivațional, primul autor din România care a lansat o carte despre sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”, carte ce a fost recunoscută și premiată internațional, cu distincția „Best în the world”, locul III, GOURMAND AWARD.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies