• PRO TV
  • Femeia dupa care este imposibil sa nu intorci priviriea. Logodnica lui Jason Statham, parada modei in plina strada

Femeia dupa care este imposibil sa nu intorci priviriea. Logodnica lui Jason Statham, parada modei in plina strada

Femeia dupa care este imposibil sa nu intorci priviriea. Logodnica lui Jason Statham, parada modei in plina strada

Model international, actrita si logodnica lui Jason Statham, Rosie Huntinghton-Whiteley este in acelasi timp visul oricarui barbat, dar... si al oricarei femei :) Multe dintre noi o admiram, ii copiem stilul vestimentar, coafurile si ne-am dori sa aratam la fel de bine ca ea! 

Vedeta a demonstrat ca poate sa arate spectaculos si intr-o banala pereche de blugi si o camasa simpla alba. Rosie a defilat doua zile consecutive pe strazile din New York si Los Angeles in trei perechi diferite de bulgi pe care le-a combinat de fiecare data cu bun gust.

Rosie Huntinghton-Whiteley a demonstrat ca blugii skinny asortati cu o camasa vaporoasa alba si niste sandale sexy cu toc pot fi o combinatie spectaculoasa.

Modelul a aratat ca putem combina cu succes skinny jeans cu sweatshirt (bluza de trening) si sandale elegante. Rosie a purtat aceiasi jeansi si cu un tricou simplu si o jacheta bomber cu imprimeu floral.

Actrita si model, Rosie Huntinghton-Whiteley a fost descoperita de agentii de modelling inca din adolescenta. La 14 ani avea deja un contract semnat cu o agentie de modele si mergea la castinguri...asta pana cand si-a pensat singura sprancenele. Se pare ca oamenii de la agentie au fost atat de orilipati de noul look al tinerei dupa ce s-a pensat, incat i-au interzis sa mai mearga la castiguri pana nu ii cresc sprancenele la loc.

"Aveam vreo 15 ani cand mi-am pensat sprancenele gresit si le-am facut mult prea subtiri si inegale. Cei de la agentie mi-au spus ca trebuie sa astept sa imi creasca la loc inainte sa ma trimita iar la castinguri", a marturisit Rosie.

Insa cea mai mare greseala a ei a fost ca si-a distrus singura parul pe cand avea numai 14 ani si cariera ei ca model de abia incepea. Rosie a incercat sa isi decoloreze singura parul acasa, iar rezultatul a fost dezastruos. "Nu exista nicio fotografie cu mine din acel an. Mi-am distrus complet parul. Aratam ca un raton", povesteste Rosie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni