• PRO TV
  • Fiica Loredanei Groza, de nerecunoscut la 24 de ani. Tânăra și-a marcat ziua de naștere printr-o ședință foto senzuală

Fiica Loredanei Groza, de nerecunoscut la 24 de ani. Tânăra și-a marcat ziua de naștere printr-o ședință foto senzuală

Fiica Loredanei Groza, de nerecunoscut la 24 de ani. Tânăra și-a marcat ziua de naștere printr-o ședință foto senzuală

Loredana Groza i-a urat “La mulți ani” fiicei sale Elena pe rețelele de socializare și a publicat câteva imagini inedite de la o ședință foto. La 24 de ani, tânăra ne aduce aminte de Loredana din perioada în care făcea furori la Festivalul de la Mamaia.

“La Mulți Ani Elena, puiul meu!!! Toate visele să ți se împlinească!!! Te iubesc”, a scris Loredana pe Facebook, iar fanii s-au grăbit să o felicite pentru că are așa fată frumoasă. În imaginile postate de cântăreață, Elena pare un adevărat fotomodel.

Deși Loredanei îi place să fie în centrul atenției și este nelipsită de pe rețelele de socializare, Elena, fiica ei, este extrem de discretă. Are contul de Instagram privat și nu participă la evenimentele mondene din capitală. De curând însă, tânăra și-a însoțit mama într-o escapadă cu prietenele ei, în Mykonos.

Elena nu i-a călcat pe urme Loredanei. Nu are o carieră în lumea artistică, ci este producător la un post de radio.

“Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, spunea Loredana în revista Viva.

Fanii nu au iertat-o însă nici de data asta pe artistă pentru că folosește foarte multe filtre pe Instagram: “Fata ta e tanăra și frumoasă, nu are nevoie de așa filtre, că parcă ați fi două păpuși în loc de ființe umane. La mulți ani fetei !”, i-a scris o admiratoare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni