• PRO TV
  • Filmul “Ramon”, din 3 februarie, în toate cinematografele. Ce spune actrița Andreea Vasile despre rolul ei

Filmul “Ramon”, din 3 februarie, în toate cinematografele. Ce spune actrița Andreea Vasile despre rolul ei

Andreea Vasile, una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din România, a fost invitată în platoul Vorbește lumea, acolo unde a povestit despre rolul său din comedia "Ramon". 

Pavel Bartoș joacă rolul principal, dar este și producătorul peliculei. 

"Este povestea unui om bun, care crede în bine și crede în frumos, crede în viață și face lucrurile așa cum le simte el și cu un pic de noroc are o traiectorie foarte frumoasă...și la final se termină cu bucurie", a povestit actrița. 

Andreea Vasile a vorbit și despre rolul ei din peliculă, dar și despre atmosfera de la filmări. "Este un personaj foarte colorat și îi mulțumesc lui Jesus del Cerro pentru că de puține ori în viață ai șansa să joci tipul ăsta de personaj ca actor", a declarat actrița care joacă rolul unei femei fără adăpost. 

Actrița a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Pavel Bartoș: "Am stat două săptămâni împreună. Noi mai lucraserăm în urmă cu doi ani în Slovacia, la un proiect...și atunci l-am descoperit pe Pavel. Este un actor de-o generozitate și de o disponibilitate...nu se plângea de nimic, omul poate să muncească enorm. Nu-l vezi niciodată obosit. Nu-l vezi niciodată morocănos. Este tot timpul prezent, tot timpul bucuros. Asta spunea și el, e așa un privilegiu să faci ce-ți place și la el se vede. Se vede în tot ce face".

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni