• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Filmul „Oameni de treabă”, de luni în cinematografe! Dezvăluirile făcute de Anghel Damian

Filmul „Oameni de treabă”, de luni în cinematografe! Dezvăluirile făcute de Anghel Damian

Comedia neagră „Oameni de treabă”, regizată de Paul Negoescu, va avea premiera în cinematografe pe data de 25 noiembrie 2022. Anghel Damian și Iulian Postelnicu au făcut noi mărturisiri despre rolurile sale în peliculă.

Anghel Damian și Iulian Postelnicu au fost invitați în platoul emisunii „Vorbește Lumea” și au dezvăluit telespectatorilor noi detalii despre pelicula care urmează să fie lansată în cinematografe, „Oameni de treabă”. 

„Povestea este despre un polițist dintr-un sat din nordul Moldovei care închide ochii de obicei în fața abuzurilor pe care le vede în jur, dar se face că nu le vede și la un moment dat o crimă îl forțează să iasă din obișnuința asta”, a mărturisit Iulian Postelnicu.

Filmul „Oameni de treabă” spune povestea unui polițist de la țară care speră la o viață liniștită într-un context în care doar persoanele cu influență fac legea. Seria de evenimente neprevăzute va ajunge în cinematografe pe data de 25 noiembrie.

„Eu sunt un proaspăt absolvent al Academiei de Poliție, trimis în primul lui post la sat și vine cu această perspectivă urbană. El trebuie să aranjeze lucrurile, să facă treabă. Nici nu apucă bine să stea vreo două trei zile și o crimă în sat răstoarnă toată povestea”, a mărturisit Anghel Damian.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni