• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Fiul lui Kamara, un nou pas spre vindecare. Leon are programată o nouă intervenție chirugicală

Fiul lui Kamara, un nou pas spre vindecare. Leon are programată o nouă intervenție chirugicală

Fiul lui Kamara, Leon, suferă de paralizie cerebrală, iar suma necesară pentru tratamentul său este uriașă. Kamara a intrat în direct în emisiunea Vorbește lumea și a vorbit despre următoarea intevenție chirugicală pe care o va suferi micuțul.

"Este vorba despre o intervenție la o clinică din Barcelona, este vorba despre o alungire de mușchi. Acum 3-4 zile am primit actele și m-am văzut cu Oana (fosta soție) pentru a face dosarul. Sunt niște teste care se fac înainte, cele pentru Covid-19 și de sânge. Vom pleca pe 26 iulie. Ne cam sperie intervenția, cel puțin pe noi. Din punct de vedere cognitiv, Leon a crescut mult", a spus Kamara

"Mai este nevoie de ajutor financiar, deoarece aceasta nu este singura intervenție chirurgicală. Operația se face în 3 etape: pentru acestea am strâns suma necesară. Însă va mai exista o intervenție în Statele Unite,  rizotomie dorsală, și este foarte scumpă. Duce la 60.000 de dolari, plus alte cheltuieli, apoi o altă intervenție pentru a-i îndrepta gleznele lui Leon." 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni