Fiul lui Kamara, un nou pas spre vindecare. Leon are programată o nouă intervenție chirugicală

29 Iunie 2020, 14:19

Citeste mai mult despre: Kamara, Leon fiul lui Kamara, Oana Kamara,

Fiul lui Kamara, Leon, suferă de paralizie cerebrală, iar suma necesară pentru tratamentul său este uriașă. Kamara a intrat în direct în emisiunea Vorbește lumea și a vorbit despre următoarea intevenție chirugicală pe care o va suferi micuțul.

"Este vorba despre o intervenție la o clinică din Barcelona, este vorba despre o alungire de mușchi. Acum 3-4 zile am primit actele și m-am văzut cu Oana (fosta soție) pentru a face dosarul. Sunt niște teste care se fac înainte, cele pentru Covid-19 și de sânge. Vom pleca pe 26 iulie. Ne cam sperie intervenția, cel puțin pe noi. Din punct de vedere cognitiv, Leon a crescut mult", a spus Kamara

"Mai este nevoie de ajutor financiar, deoarece aceasta nu este singura intervenție chirurgicală. Operația se face în 3 etape: pentru acestea am strâns suma necesară. Însă va mai exista o intervenție în Statele Unite,  rizotomie dorsală, și este foarte scumpă. Duce la 60.000 de dolari, plus alte cheltuieli, apoi o altă intervenție pentru a-i îndrepta gleznele lui Leon." 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies