• PRO TV
  • Fly Project vrea să cucerească din nou planeta! A lansat videoclipul melodiei „Don Reggaeton”

Fly Project vrea să cucerească din nou planeta! A lansat videoclipul melodiei „Don Reggaeton”

Fly Project vrea să cucerească din nou planeta! A lansat videoclipul melodiei „Don Reggaeton”

„Don Reggaeton” este dansul anului 2023. Tudor de la Fly Project îl dansează în videoclipul piesei „Don Reggaeton”, alături de cinci dansatoare cu mișcări extrem de sexy.

Fly Project a rupt orice barieră de timp și spațiu și orice piesă lansează devine hit, în România și în foarte multe alte țări, dând startul celor mai tari petreceri și strângând milioane de vizualizări.

După un an plin cu muzică, reluarea concertelor și a unui turneu internațional, Fly Project lansează, la începutul lui 2023, piesa „Don Reggaeton”, plină de culoare, ritm și bucurie.

„«Don Reggaeton» e piesa-n care uităm de noi, ăia grinch, posomorâți sau îngândurați, și ne regăsim pe noi, ăia faini, oricând gata să ne urcăm pe mese, să petrecem pe bune. E o piesă care m-a bucurat încă din studio, de când am început să lucrăm la ea și mă bucură-n continuare la fel de tare, iar ăsta-i semn bun, având în vedere că sunt un om care se plictisește foarte repede de lucruri și vrea tot timpul chestii noi. Așadar, «Don Reggaeton» aduce bucurie, într-un context în care avem nevoie de ea”, spune Tudor despre noua sa piesă.

Videoclipul, filmat pe chromă, are ingredientele de succes Fly Project: ritm, accente sexy, femei frumoase, culoare și multă mișcare, dans, fiind totul foarte dinamic, în acord perfect cu piesa.

„Am mai lucrat cu aceeași echipă, de la NGM, pentru videoclipul Millerba, ne-am potrivit ca viziune și stare și iată că am ales să lucrăm din nou împreună. Nu am mai filmat de ceva timp pe chromă, dar îmi place că ai libertate, poți să te joci și să fii creativ”, completează Tudor despre videoclipul piesei „Don Reggaeton”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni