• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Frumusetea este mostenire de familie. Cat de bine arata si ce frumoasa este mama lui Sore

Frumusetea este mostenire de familie. Cat de bine arata si ce frumoasa este mama lui Sore

Frumusetea este mostenire de familie. Cat de bine arata si ce frumoasa este mama lui Sore

In aceasta vara Sore se va implica intr-un nou proiect marca PROTV. Alaturi de Nadine, Vica Blochina si Razvan Fodor, cantareata va prezenta fata nevazuta a lumii mondene si le va arata telespectatorilor ce se intampla dincolo de sclipirea celebritatii. 

Cele patru vedete vor spune direct lucrurile pe care toata lumea le gandeste, dar putini au curajul de a le rosti cu voce tare in show-ul "Vorbeste lumea", care va incepe din 13 iulie la PROTV.

Pana cand publicul o va putea urmari pe Sore in noua emisiune de la PROTV, artista isi continua activitatea pe retelele de socializare, acolo unde isi tine la curent fanii cu ultimele noutati din viata sa. 

Citeste si: Emotie pura! Mireasa era pe punctul de a arunca buchetul, dar ce s-a intamplat in secunda urmatoare i-a uimit toti

In cea mai recenta imagine publicata pe Facebook, Sore apare alaturi de mama sa, iar asemanarea dintre cele doua este izbitoare. La vederea fotografiei, fanii s-au grabit sa o complimenteze pe artista, majoritatea fiind de parere ca cele doua sunt extrem de frumoase.

"As putea jura ca iti este sora.", "Semeni mult cu mama ta." sau "Asa mama, asa fiica." sunt doar cateva dintre mesajele transmise de admiratori. 

Am fost amandoua la manichiura ca sa ne asortam #bestfriends w/mom

Posted by Sore on Wednesday, July 1, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni