• PRO TV
  • Frumusețea se moștenește! Fiica Monicăi Bellucci, apariție năucitoare pe podiumul de modă

Frumusețea se moștenește! Fiica Monicăi Bellucci, apariție năucitoare pe podiumul de modă

Frumusețea se moștenește! Fiica Monicăi Bellucci, apariție năucitoare pe podiumul de modă

Frumusețea se moștenește! Deva, fiica cea mare a Monicăi Belluci, s-a transformat într-o tânără superbă și îi calcă pe urme celebrei sale mame. 

Monica Bellucci a fost votată ani la rând “cea mai frumoasă femeie din lume” și deși se apropie de 58 de ani, actrița încă impresionează cu frumusețea ei angelică.

Aceeași frumusețe năucitoare o are și Deva Cassel, fiica Monicăi din căsnicia cu actorul Vincent Cassel. Cei doi au divorțat în 2013, după 18 ani de relație, și au două fete împreună: Deva și Leonie. 


 

Deva Cassel cochetează cu modellingul încă de la 15 ani, când a început să pozeze pentru mai multe branduri celebre, printre care și Dolce&Gabbana. 

Bruneta cu chip angelic a apărut și pe coperta Vogue alături de mama ei. Deva arată exact ca Monica Bellucci în tinerețe. 

Recent, tânăra a făcut furori la prezentarea de modă Dolce&Gabbana, organizată la Siracusa, Italia.

Deva a pășit grațioasă și încrezătoare pe catwalk, într-o rochie transparentă pe sub care a purtat un sutien negru și o pereche de pantaloni scurți. 

Tânăra a postat câteva imagini și pe contul de Instagram. “Așa mamă, așa fiică”, “Ce frumusețe!”, “Ești un înger!”, “Ești fix ca mama ta!”, “Îi calci mamei tale pe urme!”, “Ce frumusețe!”, “Sublimă”, sunt câteva dintre comentariile postate de fani.  

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni