Fuego, omagiu pentru compozitorul Florin Bogardo în cel mai nou videoclip. Stela Enache apare în el

29 Octombrie 2020, 15:21

Autor: Alina Popa

Pe Fuego și Stela Enache îi leagă de câțiva ani o prietenie sinceră și frumoasă. În semn de prețuire pentru cântăreață, interpretul a lansat un videoclip, în care este prezentată povestea de iubire dintre compozitorul Florin Bogardo și iubita lui soție.

Videoclipul piesei “Învață-mă” a fost difuzat în premieră la emisiunea “Vorbește lumea”. S-a filmat la Vulcanii Noroiași, într-un peisaj de vis, iar în videoclip apare frumoasa artista Stela Enache.

“Printre cele mai frumoase povești de dragoste, dacă nu chiar cea mai frumoasă, a fost cea dintre marele compozitor Florin Bogardo și doamna Stela Enache. A scris o viață pentru ea, toate versurile au fost pentru ea (…) Eu cred că astfel de poveste se naște la 100 de ani. Pentru că rar mi s-a dat să văd o astfel de poveste atât de frumoasă. (…) Știți basmele pe care mi le citea mie bunica din Petre Ispirescu? Așa se întâmplă cu povestea dintre Stela și Florin Bogardo”, a spus Fuego. 

Anul acesta, Stela Enache și Florin Bogardo ar fi împlinit 49 de ani de căsnicie. Compozitorul s-a stins din viață în 2009, în urma unui infarct. Artista a povestit cum și-a cunoscut soțul și cum a supraviețuit iubirea lor în toți acești ani.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies