• PRO TV
  • Gabriel Toader și-a cerut public scuze față de Elena Chiriac. Ce mesaj i-a transmis

Gabriel Toader și-a cerut public scuze față de Elena Chiriac. Ce mesaj i-a transmis

Gabriel Toader și-a cerut public scuze față de Elena Chiriac. Ce mesaj i-a transmis

Zilele trecute, în emisiunea ”Ferma. Orășeni vs săteni”, Gabriel Toader a răbufnit, după o căzătură, și i-a adresat Elenei Chiriac cuvinte urâte. După cele întâmplate, Gabi și-a recunoscut vina și a postat un mesaj public pe Instagram. 

După ce a alunecat și a căzut de pe scară, Gabriel Toader a avut una dintre cele mai dure și neașteptate ieșiri din competiție, la adresa Elenei Chiriac. El i-a adresat injurii, doar pentru faptul că Elena a râs de el. 

Vizavi de comportamentul lui Gabi a comentat și mama Elenei, Liliana Chiriac : ”Chiar dacă este cu tupeu, tot nu merită să o pui în cui și să o calci în picioare”. 

În emisiunea de aseară, Gabi a spus că nu-i pare rău de ceea ce a spus: ”Știți ceva, nu-mi pare rău de niciun cuvânt pe care l-am spus aseară, să țineți minte asta de la mine. De nimic nu-mi pare rău.  Adică cum...te bufnește râsul că a căzut cineva de la aproape 2 metri înălțime”. 

Cu toate acestea, prin intermediul unui mesaj, postat pe contul său de Instagram, concurentul își cere public scuze față de la Elena. 

Cu siguranta vocabularul meu nu a fost cel mai fericit și nici cel mai corect fața de @elennaq.... mai mult ca sigur acele cuvinte nu fac cinste nimănui!!! @elennaq tu știi cât de rău mi-a părut pentru acele cuvinte mizerabile!!! Iar pentru voi cei de acasă eu spun atât doar cei ce nu folosesc același vocabular pot condamna pe cineva, in rest ceilalți probabil ca facem parte din aceeași “oala” !!!! @elennaq respect și scuze publice și oficiale!!! Seara buna tuturor!”, a scris Gabriel Toader. 





Vezi și: FERMA. În Plus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni