• PRO TV
  • Gafele lui Kanye West care l-au transformat într-o vedetă indezirabilă. Cum a decăzut artistul

Gafele lui Kanye West care l-au transformat într-o vedetă indezirabilă. Cum a decăzut artistul

Gafele lui Kanye West care l-au transformat într-o vedetă indezirabilă. Cum a decăzut artistul

Kanye West este unul dintre cei mai faimoși și mai de succes artiști din lume. Rapper, cântăreț, compozitor, producător muzical, creator de modă și antreprenor american, Kanye West, supranumit și Ye, are un număr mare de realizări în palmaresul său, însă gafele făcute de-a lungul timpului l-au clasat și printre cele mai indezirabile celebrități de la Hollywood.

Nu este un secret faptul că rapperul Kanye West are o personalitate dificilă. Pentru fanii săi, încrederea enormă în sine face parte din farmecul său și este adesea perceput ca o figură inspirațională. Cu toate acestea, există persoane care consideră că egoismul său este excesiv și detestabil.

Există multiple exemple de incidente în care sentimentul exagerat de importanță de sine al lui Kanye West l-a determinat să se comporte nepoliticos.

Gafe ale cântărețului Kanye West : a rugat fani în scaun cu rotile să se ridice în picioare

Un exemplu de purtare nepotrivită îl constitute concertul susținut în 2014, în Sydney, Australia, când West a refuzat să își continue spectacolul dacă întregul public nu se ridica în picioare. Când un fan a părut că nu vrea să se conformeze cu cererea sa, și a rămas pe scaun, West i-a ordonat să se ridice, iar mulțimea a început să huiduie și să protesteze: "Ridică-te! Ridicați-vă!"

Problema era că persoana pe care West o lua peste picior se afla într-un scaun cu rotile.

Kanye West și comentariile antisemite și rasiste

De-a lungul anilor, Kanye West a făcut numeroase remarci controversate despre sclavie, religie precum și despre evrei.

El și-a exprimat în mod constant părerea că sclaviei i se acordă prea multă atenție și că acest lucru nu îi ajută pe afro-americani. De exemplu, într-un interviu pentru TMZ, el a părut să sugereze că sclavia "pare a fi o alegere", afirmând că: "Sună ca o alegere: "Când auzi despre sclavie timp de 400 de ani. Timp de 400 de ani?! Asta sună ca o alegere. Ca și cum ai fi fost acolo timp de 400 de ani și este vorba de voi toți? Știi, e ca și cum am fi psihic în închisoare".

În octombrie 2022, în cadrul unei prezentări de modă la Paris, Kanye West a provocat consternare și controverse când a promovat tricouri cu sloganul "viețile albilor contează".

Fraza este considerată un slogan de ură de către Liga Anti-Defăimare și este folosită de KKK, Societatea Renașterii Ariene și alte grupuri de supremație a albilor.

Tot în octombrie 2022, Kanye West a stârnit indignare când a scris pe Twitter că va ataca evreii.

De asemenea, el s-a folosit Instagram pentru a-l acuza pe Sean Combs că este controlat de evrei.

Ulterior, West a încercat să își justifice postările spunând că și oamenii de culoare sunt evrei, așa că nu putea fi antisemit.

Izbucnirile antisemite nu s-au oprit, iar Kanye West s-a trezit ulterior că a fost exclus din mai multe contracte corporative, inclusiv din parteneriatul Adidas x Yeezy.

Kanye West și divorțul controversat cu Kim Kardashian

Divorțul controversat dintre Kanye West și Kim Kardashian este un alt exemplu pentru care rapper-ul a căzut în dizgrație.

După șapte ani de căsnicie, Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West în februarie 2021. Prietenii vedetei au spus că aceasta s-a săturat de comportamentul adesea nepotrivit al lui West.

În ciuda acestui lucru, divorțul nu a fost unul ușor. Au existat numeroase întârzieri în procedurile de divorț, pe care Kim Kardashian le-a pus pe seama faptului că West nu a putut accepta că relația s-a terminat. Acest lucru a însemnat că Kardashian nu a primit permisiunea unui judecător de a-și schimba starea civilă legală în cea de necăsătorită până pe 2 martie 2022.

În același timp, Kanye West a ineput să reacționeze public față de fosta soție, prin numeroase postări deranjante pe rețelele de socializare, în care o ruga să îl primească înapoi, dezvăluia detalii intime din relația lor sau chiar îl amenința cu moartea pe partenerul ulterior al lui Kim Kardashian, Pete Davidson.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni