Geanina Ilieș, despre cel mai greu moment din viața ei

09 Octombrie 2020, 14:41

Autor: Diana Oprea

Geanina Ilieș a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a povestit despre copilăria ei fericită într-o familie numeroasă, dar și despre momentele de cumpănă din viața ei.

Puțini știu că prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche” a crescut într-o familie unită cu cinci copii. Vedeta a relatat amintiri din copilăria ei, spunând că s-a înțeles foarte bine cu cei patru frați ai ei, având mereu grijă unul de celălalt. Vedeta recunoaște că și-ar fi dorit și o soră.”Îmi doream foarte mult să am o soră, însă m-a ajutat foarte mult faptul că am furat foarte mult de la frații mei, și anume că știu exact cum gândesc bărbații în ziua de astăzi și pe mine m-a ajutat foarte mult chestia asta”, a mărturisit vedeta.

Cel mai greu moment din viața lor, spune Geanina, a fost când mama lor s-a îmbolnăvit de cancer: ”Nu voiam să acceptăm lucrul acesta. După care ne-am strâns toți și am zis: mama va rămâne printre noi și ne-a ajutat foarte mult gândirea asta și am încercat să o facem și pe ea foarte puternică”. După ce a suferit o operație, mama Geaninei reușit să învingă boala. ”Din momentul acela eu am renăscut”, a spus Geanina Ilieș.

Urmărește în materialul video de mai sus alte detalii interesante din viața vedetei. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies