• PRO TV
  • George Aghinea, fost concurent la Vocea României în 2019, a scos primul single - „Bound To You”

George Aghinea, fost concurent la Vocea României în 2019, a scos primul single - „Bound To You”

George Aghinea, fost concurent la Vocea României în 2019, a scos primul single - „Bound To You”

Geo spune că Vocea României l-a ajutat sa facă primii pași în cariera muzicală și chiar cum primul single a fost compus și înregistrat acum trei ani, chair în timpul show-ului. 

„Vocea României a însemnat o punte de lansare pentru mine, deoarece am întâlnit foarte mulți oameni care m-au sprijinit să fac primii mei pași în cariera mea muzicală. Unul dintre ei este Alina Negoiță, care întâmplător mi-a văzut momentul de la Vocea României și i-a plăcut foarte mult și care, ulterior, m-a invitat la Londra la începutul anului 2020 și m-a introdus producătorului muzical australian Thomas Harrington Rawle, care a și produs piesa. Ea este unul din oamenii care m-au văzut la emisiune fără de care nu aș fi reușit să fac acest salt. Pot confirma, Vocea României într-adevăr îndeplinește visuri.

Piesa „Bound To You” am compus-o chiar înainte să merg în finala Vocea României, în calitate de invitat. Este una dintre primele piese pe care le-am compus și scris și face aluzie la anii mei de adolescență în care eram, poate, mai vulnerabil și inocent. Este o piesă care vorbește despre a sta sau nu mai sta lângă persoana de care te simți atras, chiar dacă iți face viața un „calvar” pentru că acea persoana nu este disponibilă emoțional. Sunt probabil sentimente general valabile, dar mai ales la vârsta de adolescent, eu având 18 ani la acel moment.”
.

Geo a continuat să-și urmeze pasiunea și iubirea pentru muzică:

„Acum sunt în Londra de aproximativ 2 ani, unde studiez Songwriting în anul al treilea la Institutul Contemporan de Muzica (ICMP), unde am posibilitatea să îmi îmbunătățesc abilitățile de compoziție și producție muzicală. Acesta este doar unul din primii mei pași, deoarece urmează după acest single să îmi lansez primul meu EP, care are 5 piese, care a fost compus și produs de mine în acești 2 ani de studiu. Misiunea mea este să creez spații sonice în care ascultătorul să se poate simți unul cu muzica, aducând inovație în muzica pop curentă și în același timp să demonstrez că se poate chiar și cu o dizabilitate auditivă, sperând sa inspir și alți oameni în postura mea să urmeze calea pe care ei simt că sunt meniți să o urmeze“, spune Geo Aghinea.

Piesa poate fi ascultată aici: https://distrokid.com/hyperfollow/geoaghinea/bound-to-you.

Înscrierile pentru sezonul 11 Vocea României au început, iar cei care vor să facă istorie pe una dintre cele mai mari scene pot veni la preselecțiile din: Iași (12 martie), Cluj (19 martie), Timișoara (26 martie) și București (1 și 2 aprilie).

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni