• PRO TV
  • Gerard Pique are o nouă iubită. Cine e studenta cu care a înlocuit-o pe Shakira

Gerard Pique are o nouă iubită. Cine e studenta cu care a înlocuit-o pe Shakira

Gerard Pique are o nouă iubită. Cine e studenta cu care a înlocuit-o pe Shakira

Despărțirea de Shakira n-a fost atât de dureroasă cum ar fi crezut lumea. Gerard Pique și-a refăcut viața personală și a aterizat în brațele unei studente de 23 de ani, la scurt timp după ce cântăreața columbiană i-a dat papucii din cauza infidelității sale.

Starul Barcelonei a trecut repede peste faptul că are doi copii cu Shakira și că a distrus o relație frumoasă, care datează din 2010. Gerard Pique a înlocuit-o pe cântăreața columbiană cu o studentă de 23 de ani, pe care o cunoaște de câteva luni. 

Conform The Sun, fotbalistul a cooptat-o în echipa firmei de organizat evenimente pe care o deține și se vede cu ea pe ascuns. Publicația a aflat și numele tinerei – Clara Chia Marti, însă puțini știu cum arată, deoarece Pique și-a pus oamenii de încredere să-i șteargă toate conturile sociale.

Au păstrat secretul relației, dar cei din jurul lor știu cu toții ce se întâmplă. Oamenii l-au ajutat să păstreze liniștea romantismului și au șters conturile de socializare ale Clarei, astfel încât oamenii să nu poată găsi fotografii cu ea. Asta îi face pe colegii săi să creadă că, de fapt, își dorește destul de serios să fie cu ea”, a spus o sursă pentru ziarul britanic.

Pique și Shakira s-au despărțit în iunie 2022, după o relație de aproape 12 ani. Au împreună doi băieți. Ea a aflat că fotbalistul a înșelat-o cu o blondă de 20 de ani, cu care a fost surprins sărutându-se în Suedia, în timpul evenimentului Brilliant Minds.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni