• PRO TV
  • Gest inconștient al unui român: a tras pe nas dezinfectat. Nu încercați așa ceva acasă!

Gest inconștient al unui român: a tras pe nas dezinfectat. Nu încercați așa ceva acasă!

Gest inconștient al unui român: a tras pe nas dezinfectat. Nu încercați așa ceva acasă!

În urmă cu aproximativ o săptămână, Donald Trump a făcut, în timpul unei conferințe de presă, unele declarații de-a dreptul șocante. Printre acestea, președintele american a afirmat că o soluție pentru a scăpa de coronavirus ar fi ca persoanele să își injecteze dezinfectant în corp.

Soluția oferită de Donald Trump nu este însă una de luat în calcul, după cum au afirmat medicii din întreaga lume, specialiștii afirmând că așa ceva nu trebuie încercat acasă. Mai mult decât atât, după ce informația a devenit virală, chiar președintele Statelor Unite a spus că el doar a făcut o glumă și că lumea nu trebuie să își injecteze dezinfectant.

Chiar dacă este ceva ce nu trebuie încercat acasă, un român din Suceava s-a luat după Donald Trump și, odată ajuns în scara unui bloc, el a tras pe nas dezinfectant, după care a furat cu totul dozatorul, notează Monitorul de Suceava.

Clipul video poate fi văzut AICI

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere, iar oamenii legii din Suceava s-au autosesizat după ce imaginile au ajuns în presă, identificându-l pe cel care a tras dezinfectant pe nas. Acesta este un bărbat în vârstă de 39 de ani căruia i s-a întocmit dosar penal și a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

foto: Monitorul de Suceava

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni