• PRO TV
  • Giulia Nahmany, mult mai puternică decât au crezut-o fermierii! Cum a apărut pe Instagram?

Giulia Nahmany, mult mai puternică decât au crezut-o fermierii! Cum a apărut pe Instagram?

Giulia Nahmany, mult mai puternică decât au crezut-o fermierii! Cum a apărut pe Instagram?

De când o parte din Fermieri au votat-o să plece acasă când nici bine nu ajunseseră în Fermă, Giulia Nahmany a avut o singură intenție: să dovedească și să își dovedească ei însăși că e mult mai puternică decât a fost văzută de mulți. 

 
A acceptat antrenamente foarte dure în Tabăra Bandiților, a câștigat duelul cu un bărbat – Cezar Ouatu și în final a reușit să se întoarcă victorioasă în locul unde nu a avut ocazia să stea mai mult de câteva ore: în Fermă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Intr-o lume in care ai putea fi orice, fii bun ???? #fiibun #kindness In a world where you can be anything l, be kind ????

O postare distribuită de GIULIA NAHMANY (@giulianahmany) pe

Cu toate acestea, în perioada în care a stat în pădure, dormind în condiții precare, cu extrem de puțină mâncare și antrenată zilnic de Cristi Bozgan, Giulia Nahmany a mărturisit în repetate rânduri că: “voi nu știți de unde vin eu și cât de greu îmi e acum”.

 

Într-adevăr, Giulia provine dintr-o familie foarte bogată și este și în prezent căsătorită cu un om foarte puternic financiar. Chiar ea a povestit că are mai muți angajați care o ajută la curățenie, la bucătărie și în grădină, are cinematograf acasă și posibilități nenumărate. Dressing-ul ei conține haine de mii de Euro, casa e plină de obiecte foarte scumpe de mobilier și decorată cu tablouri de colecție, iar ea simte că trăiește într-o altfel de lume:
 
„Am o viață foarte frumoasă, am o casă foate frumoasă pe care ne-am construit-o, probabil am anumite lucruri pe care alții nu le au – cum ar fi cinamatograf în casă. Am fost și în Hollywood, am jucat cu Jane Seymour, am fost în cele mai mari cercuri. Recunosc, trăiesc în balonul Giuliei, într-o lume fantastică".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De obicei, duminica este ziua în care au fac un antrenament prelungit de yoga. ???????? Astăzi am inclus în antrenamentul meu și Dandayamana Dhanurasana sau Standing Bow Pose, o postură despre care aș vrea să-ți povestesc mai multe pentru că are foarte multe beneficii: ???? permite sângelui să circule dintr-o parte într-alta a corpului; ???? te ajută să-ți dezvolți echilibrul, ceea ce te va ajuta și mai târziu în posturi mai complexe; ???? ne învață să fim mai răbdători cu noi înșine, dar și în general; ???? întărește peretele abdominal și coapsele; ???? te ajută să te concentrezi pe perioade mai lungi de timp #yogadaily #romanianyogagirl #standingbowpose #yogapractice

O postare distribuită de GIULIA NAHMANY (@giulianahmany) pe

Mai mult, o parte din fotografiile de pe Instagram o arată – fie vară, fie iarnă, în vacanță în locații exotice. Cu toate acestea, alte poze o prezintă ca adepta unei vieți echilibrate – cu mâncare bună, dar sănătoasă și mai ales cu multă yoga și meditație. Posturile de yoga în care s-a lăsat pozată sau filmată, posturi care îi cereau să stea în cap sau să aibă mult echilibru, arată cu Giulia este și fizic mult mai puternică decât au crezut-o mulți. Și asta și în afara Fermei. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA.ÎN PLUS:



FOTO: GIULIA NAHMANY INSTAGRAM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni