• PRO TV
  • Goldie Hawn și Kurt Russell, cu pălării de cowboy, surprinși la cumpărături

Goldie Hawn și Kurt Russell, cu pălării de cowboy, surprinși la cumpărături

Goldie Hawn și Kurt Russell, cu pălării de cowboy, surprinși la cumpărături

Goldie Hawn și partenerul ei de viață, Kurt Russell, au fost surprinși recent de paparazzi într-o ipostază simpatică. Se pare că actorii făceau ultimele cumpărături pentru Crăciun. 

Goldie Hawn (76 de ani) și Kurt Russell (70 de ani) arată mai adorabili ca niciodată, aflându-se într-o vacanță în Aspen, Colorado (SUA). Cei doi actori, care sunt împreună din 1983, au fost văzuți la shopping, purtând niște ținute în stil western, cu pălării șic de cowboy. Goldie purta o jachetă de puf vișinie peste pantaloni de trening și cizme înalte până la genunchi.



Protagonistul din  „The Christmas Chronicles: Part Two” (2020) avea o ținută la fel de simplă, alcătuită din blugi, pulover, adidași și pălărie. Cu siguranță, cu un asemenea look, puțini l-ar recunoaște pe stradă. 



Goldie Hawn și Kurt Russell formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. De 38 de ani ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Luna trecută, Goldie și-a sărbătorit ziua de naștere, iar partenerul ei i-a adus un tort chiar pe scenă, în timp ce se aflau la un eveniment, cu ocazia lansarii filmului în care joacă împreună. 
 

Sursă foto:Getty Images,  Instagram/ 
 

Vezi și: Cătălin Neamțu, pe urmele soiurilor românești la Crama Cotnari

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni