• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc de weekend 11-13 septembrie: Cocosii sunt plini de energie. Cainii sunt preocupati de locul de munca

Horoscop chinezesc de weekend 11-13 septembrie: Cocosii sunt plini de energie. Cainii sunt preocupati de locul de munca

Horoscop chinezesc de weekend 11-13 septembrie: Cocosii sunt plini de energie. Cainii sunt preocupati de locul de munca

Ce iti rezerva astrele pentru weekendul 11-13 septembrie.

DRAGON
Te vor preocupa mai mult decat de obicei sanatatea si alimentatia. Ai putea chiar descoperi cateva trucuri pentru a te simti mai bine in pielea ta.


SARPE
La serviciu te vei confrunta cu superficialitatea celor din jur. Nu te intrista, nu te consuma si obisnuieste-te cu ideea ca unele actiuni va trebui sa le faci singur.


CAL
Relatiile cu cei din jur sunt cordiale. Intentia ta de a sari in ajutorul unui prieten este laudabila. Evita insa sa dai sfaturi intr-un mod drastic si radical, pentru ca, indiferent de intentiile tale, s-ar putea sa fii catalogat gresit.


CAPRA
Vei stabili un echilibru in relatiile sociale, dar vei face in asa fel incat sa se tina cont de aspiratiile personale. Ar fi bine sa privesti inspre trecut si sa inveti din greselile comise.


MAIMUTA
Planeta norocului, Jupiter, iti surade astazi si te sprijina mai ales la invatatura (daca ai de sustinut un examen), dar si in relatiile cu cei din jur.


COCOS
Evenimentele vor evolua in directia aspiratiilor tale si ai putea primi vestile mult asteptate. Esti energic, esti plin de voie buna si doresti sa faci schimbari semnificative in viata ta.


CAINE
Esti preocupat de locul de munca sau de o problema ivita peste noapte. Este necesar sa iti evaluezi sansele inainte de a lua o decizie. Astfel, vei putea sa pui la cale si o strategie bine gandita.


MISTRET
S-ar putea sa te trezesti prins intr-o situatie delicata, din care vei reusi sa iesi cu fruntea sus. Pe  plan financiar, perioada iti este in general favorabila. 


SOBOLAN
Este o zi perfecta pentru a te ocupa de propriul camin. In cuplu, vei avea o conversatie in are amandoi va veti deliita teritoriul si va eti exprima asteptarile vizavi de celalalta persoana.


BOU
Este o zi potrivita pentru a concretiza un proiect. Vei fi cerebral si nu vei fi tentat sa visezi cu ochii deschisi. In cuplu este posibil ca partenerul sa ti se para prea ocupat si asta sa genereze unele tensiuni intre voi.


TIGRU
Esti de-a dreptul epuizat.La locul de munca se pune multa presiune pe umerii tai ca sa termini o lucrare inainte de termen.Iti recomand sa nu te lasi influentat de aceste presiuni; la final va conta calitatea lucrarii.


IEPURE
Evita sa te lasi manipulat de o ruda. Aceasta va face apel la latura ta de bun samaritean si de fapt te va forta sa ii faci treaba. Cand vei descoperi ca ai fost folosit, va fi prea tarziu.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni