Horoscop chinezesc de weekend 15-16 august: Mistretii au noroc in dragoste, iar Dragonii au parte de un weekend agitat

15 August 2015, 09:48

Horoscop chinezesc de weekend 15-16 august: Mistretii au noroc in dragoste, iar Dragonii au parte de un weekend agitat

Ce iti rezerva astrele pentru weekendul 15-16 august 2015.

DRAGON 
Ai putea sa te simti ca si cum nu ti-ai gasi locul. Cu toate acestea, vei avea o imagine marita a lumii si capacitatea de a observa aspectele pozitive ale situatiei in care te afli.


SARPE 
Iti vei pune tot felul de intrebari fara sa gasesti vreun raspuns satisfacator. Pe de alta parte, spre sera zilei de sambata te vei mai linisti si vei reusi sa rezolvi unele mici probleme.


CAL
Vei fi tandru in relatiile cu ceilalti si-ti vei face timp sa-i asculti si sa-i intelegi. Pe de alta parte, nu te vei neglija nici pe tine si vei face activitati placute si creative.


CAPRA
Logica ta imbatabila nu va lasa loc iluziilor. Este o perioada excelenta pentru a programa anumite proiecte pe termen lung.


MAIMUTA
Urmatoarele zile ar putea fi interesante. Vivacitatea de care dispui iti va permite sa atingi un obiectiv pe care ti l-ai fixat de foarte multa vreme.


COCOS
Profita de aceasta perioada pentru a face progrese cu unele treburi. Totodata, pastreaza-ti simtul umorului si nu te lasa afectat de remarcile celor din jur.


CAINE
Vei gasi solutia la o mica problema care te preocupa de ceva timp si care va suferi unele schimbari si te vei indrepta in directia dorita.


MISTRET
Vei avea eficienta in tranzactiile de bunuri. In dragoste, vei da dovada de delicatete in relatia cu persoana iubita. 


SOBOLAN
Este posibil ca un prieten sa aiba nevoie de ajutorul sau de sfaturile tale. Totodata, s-ar putea produce un eveniment inopinat, care te va surprinde in mod placut.


BOU
Vei fi ceva mai retras decat in ultimele zile. Incearca sa-ti faci putin timp pentru a-ti stabili mai clar obiectivele. 


TIGRU
Atmosfera generala va fi dominata de latura materiala in timp ce tu vei avea idei marete legate de modul in care ar trebui sa se schimbe lumea. 


IEPURE
Indiferent ce vei face in aceste zile, iti vei da toata silinta si ai putea obtine unele rezultate interesante. 

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies