Horoscopul pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Cele mai fericite zodii

Astrologul Cristina Demetrescu a venit cu cele mai noi previziuni astrale pentru luna aprilie. Invitată în emisiunea Vorbește lumea, cititoarea în stele a spus care sunt cele mai avantajate zodii în următoarea perioadă. Ea a numit și zodiile care trebuie să fie atente la anumite aspecte, ce țin de bani, sănătate și relații. 

„Dacă aveți idei, să credeți în ele și să vă faceți curaj, pentru că lumea asta nu s-a construit din oameni cuminți, orice zodie ați fi (...) Pe data de 20 aprilie, urmează două evenimente foarte importante: o eclipsă totală de soare, pe zodia taurului, și mercur retrograd, care va ține din 20 aprilie până pe 14 mai”, spune Cristina Demetrescu. 

Berbec

Trebuie să fie atenți la sectorul financiar. Cum sunt berbecii așa mai impulsivi, să încerce să găsească un echilibru, un balans financiar pe termen mai lung. Nu facem cheltuieli, de dragul de a face cheltuieli. 

Taurul poate să aibă niște evenimente în viața personală. Sunt tauri care pot să se îngrașe pe fond emoțional, alții să slăbească. 

Gemenii
pot avea probleme de sănătate. Atenție la zona sănătății și la...hoți, de buzunare, de suflete, de inimi. 
Prietenii le pot da sfaturi proaste. Mai bine îți vezi de viața ta. 

Rac
Forul prietenilor nu ajută în această perioadă. Deși simți nevoia de suport, mai bine mergi singur înainte. 
Dacă se raportează la ceilalți, racul poate lua mai mult decizii greșite. 

Pentru Lei apar șanse majore din punct de vedere profesional, dar mercur retrograd le poate amâna, până la obținerea unor funcții, recunoașteri. Atenție la relația cu tot ce ține de autorități în viața unor lei. 

Fecioarele trebuie să fie atente la călătorii. Consum mare de energie la drum. 

Capricornii au impact major al eclipsei în plan sentimental, dar nu toată lumea care se iubește se și înțelege. Inspirația pentru cei mai creativi este acolo, dar trebuie multă răbdare. 

Pentru Vărsători, de la mică reparație în casă, este posibil să avem nevoie de o întreagă renovare. Eu le-aș recomanda să facă asta după eclipsa din luna mai, că mai avem una. Să nu înceapă în această perioadă. 


Urmărește previziunile astrale detaliate în materialul video de mai sus. 









 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni