In emisiunea de astazi, Vorbeste lumea despre Prima Doamna a Romaniei

In emisiunea de astazi, Vorbeste lumea despre Prima Doamna a Romaniei

In emisiunea de ieri, Dan Bittman a fost personaj principal in jurnalul de vedeta, iar Razvan Fodor le-a invatat pe Nadine, Vica si Sore cum sa gateasca paste genoveze, felul sau de mancare preferat, pe care a invatat sa le prepare de la concurentii MasterChef.

Astazi este o zi importanta in familia Maruta, care a intampinat-o pe lume pe micuta Eva Maria Ioana! Andra va povesti, intr-un material in exclusivitate pentru Vorbeste lumea, despre ultimele ore inainte de a o vedea pe fiica ei si despre emotiile si nerabdarea de a o tine, pentru prima oara, in brate.

Bianca Lapuste este o viitoare mamica sportiva si ne va arata care sunt micile ei trucuri pentru o viata activa atunci cand esti insarcinata.

Alin Galatescu va veni in platoul Vorbeste lumea si va comenta, impreuna cu Nadine, Sore, Vica si Razvan Fodor despre tinutele pline de stil ale Primei Doamne, Carmen Iohannis. Ce stil o avantajeaza? Care au fost cele mai inspirate tinute in care a fost surprinsa Prima Doamna? Analiza completa si comentariile celor cinci vor accesoriza aparitiile in public ale sotiei Presedintelui Romaniei.

 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni