• PRO TV
  • In sfarsit a recunoscut. Adevarul despre relatia dintre Adrian Tutu si Xonia

In sfarsit a recunoscut. Adevarul despre relatia dintre Adrian Tutu si Xonia

In sfarsit a recunoscut. Adevarul despre relatia dintre Adrian Tutu si Xonia

Dupa ce au filmat impreuna clipul piesei "Averi de sentimente", in presa s-a speculat faptul ca Adrian si frumoasa Xonia ar avea o relatie de dragoste, dar lucrurile s-au lamurit abia acum.

In urma cu trei ani, Adrian Tutu castiga primul sezon al emisiunii "Romanii au talent", iar acum tanarul se bucura de o cariera de succes in industria muzicala de la noi din tara.

Imediat dupa ce a filmat videoclipul piesei "Averi de sentimente" alaturi de Xonia si s-au sarutat cu patima, presa s-a garbit sa spuna ca cei doi artisti formeaza un cuplu. Adrian Tutu a decis ca este timpul sa lamureasca lucrurile si s-a hotarat sa vorbeasca despre subiect.

"Eu si Xonia suntem buni prieteni nimic mai mult. Nu a fost nimic intre noi decat o colaborare profesionala. Pe plan sentimental momentan nu am pe nimeni. In general stau cam toata ziua in studio ...Nu prea mi-am facut timp si de alte chestii", a declarat Adrian Tutu pentru cancan.ro.

In ceea ce priveste o posibila colaborare, daca ar fi sa ne luam dupa spusele artistului, aceasta a mai adaugat ca nu exclud acest lucru si ca speculatiile de la vremea respectiva nu i-au afectat.

 

Pe scena Romanian Music Awards 2014 alaturi de XONIA

Posted by Adrian Tutu on Wednesday, September 17, 2014

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni