• PRO TV
  • INTERVIU emoționant cu câștigătorul din Ferma. Un nou început! Ce planuri de viitor are Marius Crăciun

INTERVIU emoționant cu câștigătorul din Ferma. Un nou început! Ce planuri de viitor are Marius Crăciun

INTERVIU emoționant cu câștigătorul din Ferma. Un nou început! Ce planuri de viitor are Marius Crăciun

Marius Crăciun este câștigătorul emisiunii Ferma. Un nou început! După mai bine de 4 luni de zile, tânărul de 23 de ani revine acasă, are planuri mari și spune că a avut parte de o experieță care l-a schimbat complet.  

În seara asta a avut loc mult așteptata finală din Ferma, unde Marius Crăciun și Cătălin Morosanu s-au duelat pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro.  

Încrezător în propriile forțe și determinat să câștige, Marius a luptat săptămâni la rând pentru a-și menține locul în Fermă. Obișnuit din emisiunea Ninja Warrior să-și "depășească limitele", tânărul ne-a spus că a învățat multe pe parcursul acestei emisiuni, s-a distrat și a înțeles cum e să trăiești izolat în munți, departe de tot confortul de acasă. 

"Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să-mi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă", astea au fost cuvintele lui Marius în urmă cu 17 săptămâni, atunci când intra alături de ceilalți concurenți în cursa pentru titlul de fermierul anului.  

Astăzi, razboinicul Ninja ne-a acordat un interviu în exclusivitate pentru protv.ro și ne-a spus cum i-a schimbat viața experiența din Ferma, ce planuri are de viitor, dar și ce va face cu cei 50.000 de euro.  

Cât de importantă a fost pentru tine participarea la Ferma?  

"În primul rând aș vrea să spun că pentru mine a fost ca o lecție de viață, am învățat foarte multe lucruri și consider că m-a maturizat foarte mult. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc oameni noi." 

Cum ți s-a părut duelul din finală? A fost diferit față de celelalte? 

"Sincer da! Cele mai mari emoții cred că le-am avut acum în finală, pentru că toată lumea avea așteptări, la rândul meu aveam și eu așteptări de la mine. Nu mă așteptăm să câștig, îmi doream să ajung măcar până în finală și să știu că am luptat împotriva unor oameni puternici, dar uite că am fost norocos și am câștigat." 

Dacă finala nu s-ar fi dat între tine și Morosanu, cine ți-ar fi plăcut să câștige Ferma? 

"Inițial, când am intrat în competiție am crezut că Remus va ajunge în finală contra lui Morosanu. Lucrurile s-au schimbat, dar pe ei am mizat." 

Ce ai de gând să faci cu premiul? 

"Cu majoritatea banilor îmi voi achita datoriile și ratele pe care încă le mai am, o parte din ei se vor duce către creditul pe care îl am pentru apartament și o altă parte mă gândesc să o economisesc pentru orice eventualitate." 

Citește și
Povestea lui Marius Crăciun, concurentul din Fermă care a stat departe de conflicte şi aproape de scopul de a-şi ajuta familia

Ai conviețuit mult timp alături de niște oameni total necunoscuți, cu cine vei rămâne prieten și cu cine nu? 

"O să păstrez legătura cu Diana Belbita, cu Remus, Carmen Negoiță, Silviu, Morosanu, Ioana... sper că nu am ratat pe nimeni. Nu pot să spun că am rămas prieten cu Brigitte sau cu Florin Pastramă, asta poate și pentru că nu am avut o conexiune în mod special." 

Ai simțit vreodată că ceilalți concurenți te-au subestimat?  

"Chiar dacă nu au arătat, câțiva dintre ei m-au subestimat, poate pentru că sunt mic și credeau că nu am suficientă forță. Ok, poate știau unii dintre ei abilitățile de la Ninja Warrior de anul trecut, dar ceilalți nu știau exact cât de puternic sunt. Poate m-au văzut ca pe cel mai firav de aici, cine știe." 

Spune-mi ceva despre apropierea pe care ai avut-o cu Diana Belbita, cum a început totul? 

 "Inițial intrasem în Ferma împreună cu Remus pentru că ne știam de la Ninja Warrior. Pe parcurs Diana s-a apropiat de noi pentru că eram cei mai puțin cunoscuți, iar cu noi a simțit acea conexiune. După plecarea lui Remus din Ferma nu aveam pe nimeni apropiat, ea la fel, pentru că prietena ei Claudia plecase. Am rămas practic ai nimănui și am încercat să ne unim cât mai mult, am început să vorbim mai mult, practic ne aveam unul pe celălalt. Asta este un lucru mare să ai pe cineva aproape într-o asemenea competiție, unde fiecare este doar pentru el...  Contează mult să primești o îmbrățișare atunci când te simți demoralizat sau foarte obosit și te gândești că mai ai un drum foarte lung până în finală. E bine să ai pe cineva care să-ți spună o vorbă bună, iar Diana a făcut asta de fiecare dată, și eu pentru ea la fel."  

Ce planuri de viitor ai? 

"Vreau să evoluez, să mă implic mai mult în dezvoltarea mea, vreau să fac ceva care să-mi aducă un plus de valoare. Sunt deschis noilor provocări" 

Ce mesaj ai pentru telespectatorii care te-au urmărit și te-au susținut?  

"Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut de la început până la sfârșit, indiferent că eram cunoscut sau nu. Le mulțumesc că au avut încredere în mine și m-au văzut un potențial câștigător și pentru energia pe care mi-au transmis-o." 

Cum a câștigat? Vezi aici:


 

  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni