• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Interviu Exclusiv cu Razvan Fodor: "M-am nascut pregatit!". Ce declara vedeta despre noul proiect "Vorbeste Lumea"

Interviu Exclusiv cu Razvan Fodor: "M-am nascut pregatit!". Ce declara vedeta despre noul proiect "Vorbeste Lumea"

Interviu Exclusiv cu Razvan Fodor: "M-am nascut pregatit!". Ce declara vedeta despre noul proiect "Vorbeste Lumea"

Incepand de luni, 13 iulie, telespectatorii sunt invitati sa afle ce Vorbeste lumea de la carismaticii prezentatori: Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor. In direct, timp de doua ore, de la 15:00 la 17:00, de luni pana vineri, vor fi dezbatute cele mai tari noutati din lumea mondena, subiecte intrigante despre care nu oricine are curajul sa vorbeasca deschis, retete, dar si sfaturi de cooking, lifestyle, frumusete si moda.

Razvan Fodor a acordat un scurt interviu in exclusivitate pentru protv.ro si a dezvaluit cateva detalii despre proiectul "Vorbeste Lumea".

Cum te pregatesti pentru noul proiect?

- M-am nascut pregatit. Eh, glumesc! De o saptamana am inceput pregatirile intense, sedintele de redactie. Deja am parcurs sumarul pentru toata saptamana viitoare. Deci, suntem pregatiti! Avem si un platou care se potriveste perfect cu atmosfera emisiunii, prietenos, cald si in primul rand foarte mare. 

Ai emotii pentru inceputul emisiunii Vorbeste lumea?

- Am niste emotii normale, dar cred ca ele sunt mai mult indreptate catre curiozitatea de a afla cum va primi publicul acest format nou.  

Care e atmosfera dintre tine si colegele tale de platou?

- Foarte buna! Deja am incetat sa mai glumim si sa radem la repetitii ca sa pastram toata energia pozitiva pentru platou. 

Cum reusesti sa te imparti intre "MasterChef" si "Vorbeste lumea"?

- Daca pana acum, doar doi colegi si buni prieteni ai mei, Smiley si Bartos, puteau sa faca doua emisiuni in acest trust, eu i-am batut: fac doua emisiuni simultan. Sigur va fi destul de complicat si voi avea liber doar cateva ore de la MastrChef pentru a ajunge la live-ul de la Vorbeste lumea. Apoi, ma voi intoarce in platoul MasterChef pentru a continua treaba. 

Programul tau este destul de incarcat. Mai ai timp liber?

- Am avut suficient in toata primavera asta si m-am bucurat ca am putut sa mi-l petrec facand lucruri frumoase, m-am odihnit si am petrecut timp cu fiica mea. Daca stau sa ma gandesc, asta e noul trend in televiziune: sa muncesti concentrat cateva luni pe an si apoi sa te relaxezi.

Ce iti place sa faci cel mai mult in timpul liber?

- Sa plec din Bucuresti, sa joc Poker cu prietenii si sa petrec timp cu fiica mea. 

Ce asteptari ai de la acest proiect?

- Sincer, destul de mari, dar hai sa trecem de prima saptamana!

Tu ce crezi ca "Vorbeste lumea"?

- Stiu ce vorbeste lumea, dar lucru cel mai important e ca lumea vorbeste vrute si nevrute, iar noi vrem sa cuprindem esenta. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni