• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • INTERVIU Sara Ardeleanu, ”minunea” lui Mihai Petre: ”Mă antrenez acasă, în sufragerie, în pătrățelul meu

INTERVIU Sara Ardeleanu, ”minunea” lui Mihai Petre: ”Mă antrenez acasă, în sufragerie, în pătrățelul meu

INTERVIU Sara Ardeleanu, ”minunea” lui Mihai Petre: ”Mă antrenez acasă, în sufragerie, în pătrățelul meu

În sezonul 10 Românii au talent, Mihai Petre a acordat un Golden Buzz micuței dansatoare Sara Ardeleanu. Acum, Sara se pregătește intens pentru MAREA FINALĂ de vineri, 29 mai, de la PRO TV.

Ce a însemnat pentru tine să obții un Golden Buzz? Ce ai simțit în acele clipe? 

Pentru mine, Golden Buzz-ul a fost o experiență de neuitat. Am simțit că îmi sare inima din piept de fericire. Recunosc că era visul meu să se întâmple asta, iar cand am primit Golden Buzz-ul am înțeles că visele se pot îndeplini.

Citește și: Cine crezi că va câștiga ”Românii au talent” sezonul 10! Dacă ghicești, poți câștiga unul din cele 30 premii oferite de LIDL!

Care au fost cele mai memorabile reacții ale prietenilor și rudelor?

Cele mai memorabile reacții au fost cele ale părinților mei. Mama și-a pus mâinile pe față și a început să plângă de fericire, nu îi venea să creadă că am luat Golden Buzz. Prietenii mei au fost foarte bucuroși pentru mine și mândri de mine.

Cine te-a impresionat cel mai mult dintre jurați și de ce?

Dintre jurați, cel mai mult m-a impresionat Mihai Petre, bineînțeles pentru că el a apăsat butonul auriu și îi mulțumesc și acum că mi-a oferit încrederea sa, dar am văzut și pe fața celorlalți jurați bucurie, ca și când ar fi fost de acord cu alegerea lui.

Cum s-a schimbat viața ta de când ai apărut la Românii au talent?

De când am apărut la Românii au talent, nu s-a schimbat cu nimic viața mea. Am aceeași viață și aceeași relație cu prietenii și cu colegii mei.

Cum ți s-a schimbat stilul de viață în această perioadă? 

Este adevărat că în această perioadă mi s-a schimbat stilul de viață. Îmi urmez, în continuare, pasiunea, deși este mult mai dificil, pentru că mă antrenez acasă, în sufragerie, în pătrățelul meu, făcând cursuri online.

Chiar și școala o fac online cu doamna învățătoare, alături de ceilalți colegi. Îmi este foarte dor de colegi, de prieteni, de sală, de scenă. Abia aștept să revină viața la normal și să îi strâng în brațe pe toți.

Ce ai face cu banii, în cazul în care ai câștiga premiul cel mare?

Cred că fiecare își dorește să câștige premiul cel mare, nu știu dacă voi fi eu aceea, dar dacă aș câștiga, cred că aș ruga-o pe mami să cumpărăm un apartament al nostru în care să am și eu camera mea.

Un mesaj pentru telespectatorii din România care vor vota marele finalist pe 29 mai, la PRO TV.

Chiar aș vrea să le transmit telespectatorilor emisiunii sincerele mele mulțumiri pentru tot sprijinul pe care l-am primit de la ei în mesaje și comentarii.

Bineînțeles, îi invit să urmărească finala Românii au talent pe 29 mai și, dacă reușesc să ajung la sufletele lor prin prestația mea, poate voi avea parte și de voturile telespectatorilor... 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni