• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Investiție de un milion de euro într-o idee de business revoluționară. Show-ul a fost lider de audiență

Investiție de un milion de euro într-o idee de business revoluționară. Show-ul a fost lider de audiență

Investiție de un milion de euro într-o idee de business revoluționară. Show-ul a fost lider de audiență

Prima ediție a sezonului 3 „Imperiul Leilor” a adus și prima investiție impresionantă. Trei Lei au mizat pe o afacere revoluționară și au susținut-o cu un milion de euro.

Porțile Imperiului Leilor s-au deschis aseară pentru primii concurenți. Investitorii Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu au avut în fața lor idei de business cu produse și servicii inovative. Prima ediție a show-ului care transformă destine și visuri în afaceri profitabile a fost lider de audiență. 

Povestea bijuteriilor inteligente realizate de Nadia Vișan a produs un adevărat cutremur în Imperiul Leilor. 

Sunt atât de fericită că ești femeie și ai venit cu cea mai tare afacere. Nu vreau să te las să pleci fără o investiție”, i-a spus Cristina Bâtlan antreprenoarei care a cerut 1.000.000 de euro pentru 20% din acțiuni. 

Leii au analizat propunerea ei și după o serie de calcule și contraoferte, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu au bătut palma și se vor asocia în acest business pentru 35% din companie. 

Nadia mi se pare o forță a naturii. Este antreprenorul complet”, a spus Sebastian Dobrincu la finalul negocierii. 

Oana Zidaru a impresionat la debut



Oana Zidaru a fost prima concurentă care a pășit în Imperiu și i-a cucerit pe investitori cu invenția ei – un cordon magic, realizat manual, cu ajutorul căruia femeile își pot face bucle fără a folosi o sursă de căldură. Energia Oanei i-a cucerit pe lei, care s-au luptat în oferte pentru produsul ei, însă într-un final aceasta a acceptat propunerea Cristinei Bâtlan de a-i oferi 50.000 de euro investiție pentru 30% din business. 

700.000 de euro pentru 20% din societate a fost cererea Ioanei Tănăsescu, antreprenoare care le-a propus leilor asocierea într-un business de colectare și reciclare a deșeurilor medicale. Dragoș Petrescu a fost cel care a văzut potențial în afacerea ei și după lungi discuții i-a propus finanțarea pentru 35% din companie, cu posibilitatea de a-i ceda cu titlu gratuit 5% din acțiuni dacă în 5 ani își recuperează investiția.

Imperiul Leilor, lider de audiență de la prima ediție 

Aseară, emisiunea Imperiul Leilor a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 25% cotă de piață la nivelul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.2 puncte de rating și 13.4% cotă de piață. 

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu, revin cu investiții surprinzătoare săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul Imperiul Leilor este disponibil cu o zi înainte, EXCLUSIV, pe VOYO

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni