• PRO TV
  • Ioana Ginghină, vacanță de vis alături de iubit și fiica ei! Fanii actriței: “Radiezi de fericire!”

Ioana Ginghină, vacanță de vis alături de iubit și fiica ei! Fanii actriței: “Radiezi de fericire!”

Ioana Ginghină, vacanță de vis alături de iubit și fiica ei! Fanii actriței: “Radiezi de fericire!”

De mai bine de un an, Ioana Ginghină trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice, bărbatul care a și cerut-o de nevastă. 

Cei doi locuiesc împreună, se înteleg de minune, iar Ruxandra, fiica Ioanei, are o relație specială cu iubitul mamei sale. 

De câteva zile, cei trei sunt împreună în Grecia și se bucură de vacanță în superba insulă Skiathos. Ioana Ginghină face parada costumelor de baie pe plajele grecești, iar „vinovați” pentru pozele sexy sunt chiar iubitul actriței și fiica ei. Ioana și-a surprins fanii și cu un selfie în care apare alături de Cristi. 

“Echipa mea, #dreamteam cum ne-a numit Ruxandra. Ei sunt “vinovați” de toate pozele mele. Suntem pe drumuri de aproape trei săptămâni și parcă am mai sta. Facem plajă, ne plimbăm, stăm de vorbă la taverne, iar seara ne retragem pe terasa noastră și…jucăm cărți. Ia spuneți voi, când ați jucat ultima dată Macao? Dar Tabinet?”, a scris actrița pe Instagram, lângă fotografiile în care apar cei mai dragi oameni din viața ei. 

“Wow, ce faini sunteți!”, “Radiezi de fericire!”, “Sunteți frumoși!”, “Sunteți o echipă frumoasă!”, “Văd că ai găsit pe cineva care te face să fii cu zâmbetul pe buze tot timpul!”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii actriței.

Ioana a fost cerută în căsătorie de iubit

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Ioana Ginghină a confirmat că iubitul ei a cerut-o în căsătorie, însă nu a vrut să dea prea multe detalii. Actrița a dezvăluit însă că se gândește deja la al doilea copil: "Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta.”

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori. De actorul Daniel Tudorică a divorțat în 2004, iar doi ani mai târziu s-a măritat cu Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat în 2019 și au împreună o fiică, pe Ruxandra. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Ioana Ginghină se gândește să devină iar mireasă


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni