• PRO TV
  • Ion Dichiseanu este fratele vitreg al lui State de Romania

Ion Dichiseanu este fratele vitreg al lui State de Romania

Ion Dichiseanu este fratele vitreg al lui State de Romania

Ion Dichiseanu vine din 28 septembrie la ProTV, in serialul de comedie \"State de Romania\", difuzat de luni pana joi de la ora 22.15.

Actorul interpreteaza rolul lui Miguel "Cervantes" Pajarito, fratele vitreg al lui State de Romania. Acesta a locuit pentru o buna bucata de vreme in America de Sud, dar acum a decis sa se intoarca in Romania. “Miguel este un om bun si generos. Fata de State, este mult mai umblat, are acel „lanage du monde”, cum spune francezul, uzura intalnirilor cu oameni de stat, oameni cu functii foarte importante”, declara Ion Dichiseanu despre personajul sau.

Acest rol este o mare provocare pentru Ion Dichiseanu, fiind pentru prima oara cand interpreteaza un tigan. „Miguel m-a facut sa descopar noi valente ale mele ca actor si ma simt foarte bine in pielea lui”, mai adauga actorul. Farmecul latino-american si experientele de viata prin care a trecut, fac din Migule „Cervantes” Pajarito un personaj aparte, care va aduce multe rasturnari de situatie in serialul de comedie „State de Romania”.

Intra aici sa vezi un interviu cu actorul.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni