• PRO TV
  • Irina Shayk, adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Cristiano Ronaldo

Irina Shayk, adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Cristiano Ronaldo

Irina Shayk, adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Cristiano Ronaldo

De-a lungul timpului, Ronaldo a avut parte de relații controversate și mult discutate, una dintre acestea fiind cu Irina Shayk.

 Cei doi s-au cunoscut în anul 2010, la un pictorial pentru Armani, și s-au îndrăgostit. Relația lor a durat cinci ani, după care frumoasa rusoaică l-a părăsit.  

Citește și: Cele mai hot surori de fotbaliști. Cum arată femeile care au aprins imaginația tuturor microbiștilor

Supermodelul, care este acum are un copil cu Bradley Cooper -  a dezvăluit și motivele separării.  Aceasta a mărturisit cât de ”proastă” s-a simțit când Cristiano Ronaldo i-a mărturisit că fusese și cu alte femei.

Conform DailyMail, Irina ar fi spus unor apropiați: ”Acum, când știu adevărul, mă simt complet trădată. Am avut încredere în el și am rămas alături de el de fiecare dată când au apărut zvonuri conform cărora ar fi fost și cu alte femei. Mă simt ca o proastă pentru că l-am lăsat să mă înșele”.

 

Într-un interviu pentru revista Hola, Shayk a adăugat că Ronaldo nu era, pur și simplu, bărbatul ideal pentru ea. ”Idealul meu de bărbat este cinstit, credincios și un gentleman care știe cum să se poarte cu femeile. Nu cred în bărbați care ne fac nefericite, doar pentru că sunt băieți care nu s-au maturizat. Credeam că am găsit bărbatul ideal, dar m-am înșelat”, a spus Irina Shayk. 

”Cred că femeile se simt urâte atunci când stau alături de bărbatul greșit. El mă făcea să mă simt urâtă și nesigură pe mine”, a spus supermodelul Victoria's Secret.

După o relație de cinci ani, jucătorul de fotbal portughez a postat câteva vorbe pe Twitter: ”După cinci ani, relația mea cu Irin Shayk s-a sfârșit. Amândoi am fost de acord să facem acest pas. Îi doresc Irinei multă fericire”.

La ora actuală, Cristiano Ronaldo este împreună cu modelul Georgina Rodríguez, alături de care își crește cei patru copii.

Foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni