• PRO TV
  • Irina Tănase, primele declarații despre despărțirea de Liviu Dragnea. “Este cel mai dureros moment”

Irina Tănase, primele declarații despre despărțirea de Liviu Dragnea. “Este cel mai dureros moment”

Irina Tănase, primele declarații despre despărțirea de Liviu Dragnea. “Este cel mai dureros moment”

Deși, inițial, a refuzat să vorbească despre despărțirea de Liviu Dragnea, Irina Tănase recunoaște acum totul și că trece prin momente dureroase.

Deși părea că au o relație bine sudătată, iată că Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit. Motivul ar fi gelozia fostului lider PSD, după ce ar fi văzut niște poze compromițătoare legate de mai tânăra lui iubită. Însă, potrivit apropiaților, imaginile care i-au fost arătate ar fi fost trucate. 

Irina Tănase, primele declarații despre despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase a decis să își spună punctul de vedere în presă, neavând ocazia să-i explice totul și lui Liviu Dragnea. ”Despărţirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiţionat şi n-au existat fapte de care să mă ruşinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărţirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conţinea conversaţiile pe care le-aţi publicat, şi ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine şi a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înşală. Îl înţeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat consideraţiile raţionale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică”, a spus aceasta pentru Gândul.ro.

Tânara mai spune că iubirea ei pentru Liviu Dragnea este sinceră și că speră că totul se va lămuri. “Am însă răbdare şi speranţa că, într-o zi, mă va asculta şi va înţelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în faţa acestei situaţii. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noştri comuni, ne sunt alături şi că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu şi, dincolo de orgolii, cred că şi el înţelege. Sufăr şi bănuiesc faptul că şi el este rănit. Nu poţi să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani şi să nu mai existe nici urmă de ataşament”.

Sursă foto: Agerpres

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni