• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor și Ricky Martin de România

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor și Ricky Martin de România

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor și Ricky Martin de România

În ultimii ani, persoanele publice din România au făcut o obișnuință din a scrie cărți, iar recent Irinel Columbeanu a intrat și el în acest cerc care nu mai este deloc restrâns.

Omul de afaceri a decis să scrie două volume despre viața lui, iar în unul dintre acestea, „Apofenia”, a dat detalii despre momentul în care fosta lui soție, Monica Gabor, l-a cunoscut pe Voicu Pânzar, supranumit Ricky Martin de România, care i-a devenit acesteia atât șofer, cât și amant.

Întâlnirea dintre Monica și Voicu a avut loc la Constanța, la o prezentare de modă organizată de Matei Miko, nașul de cununie al lui Irinel.

„Nu înseamnă că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat, atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo. Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu, cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană «Ricky Martin de România». La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o relație răutăcioasă, care lui Ili i se păru forțată și inutilă: «Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți», spune ea pe un ton afectat și nenatural”, scrie Irinel Columbeanu în carte.

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni