• PRO TV
  • Iulia Vântur, super elegantă la ziua de naștere a lui Salman Khan. Cum arată actorul indian la 54 de ani

Iulia Vântur, super elegantă la ziua de naștere a lui Salman Khan. Cum arată actorul indian la 54 de ani

Iulia Vântur, super elegantă la ziua de naștere a lui Salman Khan. Cum arată actorul indian la 54 de ani

Iulia Vântur s-a numărat printre invitații de vază ai actorului indian Salman Khan, care și-a serbat ziua de naștere cu mare fast, în Mumbai.

Pe 27 decembrie, Salman Khan a împlinit 54 de ani și a făcut petrecere mare în țara natală. Actori și actrițe, cântăreți, vedete de televiziune și membri ai familiei sale i-au fost alături la aniversarea de vineri. 

Iulia Vântur, care trăiește de 8 ani o poveste de iubire cu actorul indian, a fost foarte elegantă la petrecerea lui Salman Khan.

Toți oaspeții actorului au fost tratați ca niște staruri, fiind expuși astfel încât să fie fotografiați de jurnaliști ca la un eveniment de covor roșu.

În momentul în care a sosit la restaurantul unde se ținea petrecerea, Salman Khan a fost așteptat cu tort de prietenii săi. L-a împărțit cu aceștia și i-a dat să mănânce, din mâna lui, actriței indiene Sonakshi Sinha, care a fost mereu în preajma lui.

Un alt tort, cu 4 etaje, a fost tăiat de actor în restaurant. Ajutat de nepotulul lui, Ahil, Salman Khan a împărțit prăjitura cu oaspeții săi. La momentul tăierii tortului, Iulia Vântur s-a cam pierdut în mulțime. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Iulia Vântur, despre rolul în serialul „Jack Stall Dead”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni