• PRO TV
  • VIDEO Jador, scandal cu poliție după gala RXF! Reacția artistului: „Plăteam zece oameni și...”

VIDEO Jador, scandal cu poliție după gala RXF! Reacția artistului: „Plăteam zece oameni și...”

VIDEO Jador, scandal cu poliție după gala RXF! Reacția artistului: „Plăteam zece oameni și...”

Jador se află din nou în centrul atenției după ce s-a luat la ceartă cu un bărbat, imediat după gala RXF. Cel mai probabil, manelistul a fost prezent la eveniment deoarece prietenul său, Bogdan Mocanu s-a duelat în ring cu Romanian Final Boss. 

Imediat după ce Gala RXF s-a încheiat, cei doi prieteni s-au îndreptat spre ieșire. Atunci, deși toate privirile erau ațintite asupra lor datorită victoriei obținute de Bogdan Mocanu împotriva lui Romanian Final Boss, Jador a început o adevărată ceartă cu un alt participant la eveniment. 

După ce și-ar fi aruncat cuvinte grele, Jador ar fi apelat la 112 pentru a rezolva problema pe cale legală și fără a avea repercursiuni asupra carierei sale. Într-un videoclip care s-a viralizat rapid pe internet, se poate observa cum Jador le spune oamenilor legii că a ales să îi contacteze pentru a nu apărea o altă situație îngrozitoare:



„Plăteam 10, 15 oameni și îl omorau în bătaie. (...) De asta am sunat la dumneavoastră.”, i-a spus Jador polițistului, în timp ce agentul îi explica faptul că organele legii sunt cele care trebuie să ia măsuri în aceste cazuri.

Momentan nu se știe cine este cel cu care Jador s-ar fi certat, deși în spațiul public s-a speculat că ar fi vorba despre un fost concurent al unei emisiuni de matrimoniale. 

Sursă foto: Jador/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni