• PRO TV
  • Jessica Alba a împlinit 40 de ani. Cele mai senzuale apariții ale vedetei pe covorul roșu

Jessica Alba a împlinit 40 de ani. Cele mai senzuale apariții ale vedetei pe covorul roșu

Jessica Alba a împlinit 40 de ani. Cele mai senzuale apariții ale vedetei pe covorul roșu

Jessica Alba a împlinit astăzi 40 de ani. Ea se numără printre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Mama a trei copii, vedeta are o siluetă de invidiat și arată mereu impecabil pe covorul roșu. Iată câteva apariții memorabile. 

Jessica Alba este mereu atentă la felul în care arată, dorind să fie un model pentru fiicele ei. La evenimentele mondene, vedeta s-a remarcat prin ținute mulate pe corp, cu decolteu adânc sau cu spatele gol. Anul trecut, la evenimentul Vanity Fair Oscar Party, Jessica a strălucit la propriu într-o rochie Versace, cu decolteu generos. 


În 2019, Jessica Alba s-a remarcat prin sezualitatea ei, la Festivalul Monte Carlo, purtând o rochie roșie, dintr-un material fluid, semnată de creatorul de modă Prabal Gurung. 

 

Tot în 2019, Jessica Alba a fost apreciată de criticii de modă, când a ales o ținută foarte elegantă la evenimentul Vanity Fair Oscar Party. Ea a purtat o rochie neagră, cu spatele gol, semnată de Narciso Rodriguez, bijuterii de la Ana Khouri și pantofi de la Jimmy Choo.


 

Jessica Alba este căsătorită cu producătorul de film Cash Warren. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției ”Fantastic Four” (Cei patru fantastici). Cei doi educă împreună trei copii:  Hayes, în vârstă de 3 ani, Haven de 9 ani și Honor de 12 ani.

În mai 2007, edițiile din SUA și Marea Britanie ale revistei „FHM” au desemnat-o „Cea mai sexy femeie din lume”.


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ cash_warren

 


Vezi și: Cele mai noi efecte de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni