• PRO TV
  • Jobul perfect există. O companie oferă locuri de muncă unde dormitul este obligatoriu

Jobul perfect există. O companie oferă locuri de muncă unde dormitul este obligatoriu

Jobul perfect există. O companie oferă locuri de muncă unde dormitul este obligatoriu

O companie americană producătoare de saltele oferă locuri de muncă unde principala atribuție a angajatului este să doarmă.

Casper, o companie cu sediul în New York, angajează așa numiții "Casper Sleepers" - persoane care să doarmă la locul de muncă, pentru a promova saltelele aflate la vânzare.

Potrivit CNN, cerințele din anunțul de angajare sunt următoarele: candidatul trebuie să fie dispus să doarmă în "magazinele companiei și în locuri neașteptate în lume". De asemenea, pe lângă această responsabilitate, angajatul va trebui să se ocupe de rețelele sociale în timpul în care este treaz, pentru a împărtăși experiența sa în calitate de "om care doarme în mod profesionist".

Anunțul de angajare primește aplicații până pe 11 august, iar candidatul ideal trebuie să aibă o „capacitate excepțională de a dormi”, o „dorință de a dormi cât mai mult posibil” și „capacitate de a dormi oricum, oricând”.

Dacă locul de muncă ți se pare unul interesant, afla că cei care vor ocupa pozițiile libere vor putea veni în pijamale la serviciu, vor primi gratuit produse Casper și vor avea un program flexibil.

Sursă foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni