• PRO TV
  • John Cena, gest emoționant în fața unei drame naționale. „Acesta e lucrul corect care trebuie făcut”

John Cena, gest emoționant în fața unei drame naționale. „Acesta e lucrul corect care trebuie făcut”

John Cena, gest emoționant în fața unei drame naționale. „Acesta e lucrul corect care trebuie făcut”

John Cena a făcut un gest pentru care a primit laude din mai toată America. Impresionat de lupta cu flăcările care se dă acum în California, Cena a făcut o donație impresionantă.

Luptătorul WWE John Cena, care și-a construit și o carieră de actor în ultimii 10 ani, apreciază efortul supraomenesc al pompierilor și salvatorilor din California. Vedeta a anunțat că a decis să sprijine cu bani cauza lor și a făcut un apel la oamenii cu bani să-i urmeze exemplul.

„Cu toții știți că întreaga Californie e acum într-o situație grea. Arde. Este sub asediul unor incendii masive, ceea ce înseamnă că primii salvatori lucrează contracronometru și au nevoie de ajutorul nostru”, a spus actorul și luptătorul într-un filmuleț postat pe Twitter.

John Cena a dezvăluit că situația dramatică din zona afectată l-a determinat să ia primele măsuri în ajutorul pompierilor și salvatorilor din California. Cena a anunțat că va dona 500.000 de dolari în folosul echipajelor de salvare care se luptă cu flăcările, pentru a acoperi costurile necesare intervențiilor de urgență.

Citește și: John Cena are o nouă iubită. Cum arată aceasta

Incendiile din California au făcut deja pagube de 25 de miliarde de dolari. FOTO: Getty

Actorul, care joacă rolul unui pompier în cel mai recent film al său, Playing With Fire, a provocat Studiourile Paramount să demareze o campanie de strângere de fonduri. Primii bani care vor ajunge în acest fond de urgență vor proveni din buzunarul său.

„În numele filmului Playing With Fire și din respect pentru oamenii care cred că sunt eroii noștri, răspunsul meu va fi să donez imediat o jumătate de milion de dolari pentru această cauză. În timpuri de acest fel, în care oamenii își dau viața și muncesc contracronometru, ceea ce au nevoie din partea noastră sunt resurse. Acesta este lucrul corect care trebuie făcut și voi face partea mea pentru a susține cauza”, a spus Cena.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Quentin Tarantino, profil de celebritate

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni