• PRO TV
  • Jorge este ghinionistul Fermei: trei dueluri în trei săptămâni!

Jorge este ghinionistul Fermei: trei dueluri în trei săptămâni!

Jorge este ghinionistul Fermei: trei dueluri în trei săptămâni!

În ediția Ferma de miercuri seară, telespectatorii au aflat cine va merge la duel în această seară.

Cum anticipase de altfel, Jorge a fost trimis la duel chiar de către colegii lui! De ce? Claudia Pavel, fermierul șef al săptămânii, a fost pedepsită de Cristi Bozgan pentru că la proba de recompensă a furat zahărul. 

Astfel, nu a trecut nicio săptămână de show fără duel pentru Jorge: un duel pentru fermierul săptămânii, când a pierdut în fața lui Carmen Negoiță, un duel pentru eliminare cu Rengle unde a câștigat la limită, iar în seara aceasta va fi din nou în fata unui nou duel de eliminare. Va reuși Jorge să treacă învingător din acest duel? 

Miercuri seara, aventurile din Ferma au fost din nou pe placul românilor, iar toate activitățile concurenților, dar și momentele tensionate dintre ei au fost urmărite de aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel național. PRO TV a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 8.1 puncte de rating și 21.8% share, spre deosebire televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 7.5 puncte de rating și 20.4% share.

După trei săptămâni petrecute împreună în fermă sau la cabană, concurenții și-au dat seama pe cine pot conta și pe cine nu. În fiecare ediție Ferma, putem vedea cum își fac planuri și alianțe pentru a merge cât mai departe în acest reality-show. 

În această seară, vom afla pe cine a ales Jorge la duelul pentru eliminare și dacă a fost o decizie inspirată. După ce i-au spionat pe fermieri, bandiții vor profita din nou de duel și vor pătrunde în fermă.  De la 21:30 la PRO TV vom afla ce au făcut bandiții în fermă, dar și ce au furat. 

Edițiile Ferma de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe www.protvplus.ro.

Ferma. Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni