• PRO TV
  • Julie Mayaya, obligată să-și prelungească vacanța: „Am cheltuit ultimii bănuți pe o amendă”

Julie Mayaya, obligată să-și prelungească vacanța: „Am cheltuit ultimii bănuți pe o amendă”

Julie Mayaya, obligată să-și prelungească vacanța: „Am cheltuit ultimii bănuți pe o amendă”

Julie Mayaya a încheiat o vacanță de vis cu un episod neplăcut. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon Vocea României și-a prelungit concediul cu o zi din cauza unei amenzi.

Cântăreața Julie Mayaya (32 de ani) a petrecut „cea mai frumoasă vacanță” din viața ei în insula Thassos din Grecia, iar escapada aceasta estivală ar fi fost perfectă dacă nu ar fi avut parte de un incident în ultima zi de relaxare. Solista și iubitul ei au fost nevoiți să-și mai ia o noapte de cazare din cauza unei amenzi pentru parcare neregulamentară.

„Am parcat mașina lângă port, într-un loc în care credeam că nu încurcăm pe nimeni. Însă, în realitate, era un loc cu parcare interzisă și am fost penalizați pentru asta. Ne-au ridicat plăcuțele de înmatriculare și a trebuit să plătim ultimii noștri bănuți pe amendă. Plus încă o noapte la hotel, care ne-a dat peste cap programul”, ne-a spus Julie Mayaya, care trebuia să se întoarcă în țară duminică după-amiaza.

FOTO: Facebook Julie Mayaya Official

În ciuda incidentului neplăcut, artista tot susține că a fost cea mai reușită vacanță de până acum, petrecută cu Mihai, iubitul ei. Au făcut parasailing, scufundări, au cules arici de mare, s-au dat cu ATV-ul și au hrănit pescărușii din mână, dar în postările ei de pe rețelele sociale nu a „scăpat” nici o fotografie cu iubitul ei.
 

 

#VitaminSea #Nature #SunKissed #Greece #JulieMayayaOfficial #MusicBringsUsTogether #TheShowMustGoOn

A post shared by Julie Mayaya (@julie_mayaya_official) on


Deocamdată, artista îl ține la cutie, departe de ochii presei. Dacă o întrebi cum e acest băiat, se rezumă la „e înalt, frumușel, timid, atent, retras, destul de gelos”, dar care o completează. Deci, momentan nu se pune problema de o logodnă.

Păi aștept să mă ceară corespunzător. Vreau să mă surprindă, nu să-i dau idei. Eu tot timpul am susținut că nu-mi plac surprizele, dar de când suntem împreună au început să-mi placă. A ridicat ștacheta foarte sus, așa că o aștept pe următoarea”, ne-a mărturisit Julie Mayaya.

Odată întoarsă în țară, Julie s-a apucat de treabă fiindcă în această lună va urca pe scenă în cadrul unui festival muzical. Nu singură, ci împreună cu alt câștigător al show-ului Vocea României.

„Eu și Tiberiu Albu cântăm de ceva vreme împreună, la evenimente private sau publice, iar acum ne-am unit forțele pentru un proiect nou. Cum mie îmi place rock-ul, iar el a descoperit că îi place blues-ul, am decis că cântăm blues-rock în doi. Următorul nostru eveniment este Open Air Blues Festivalul de la Brezoi, care debutează pe 19 iulie”, ne-a spus fosta concurentă Vocea României. 

Julie Mayaya așteaptă cu nerăbdare sezonul 8 Vocea României, pe care speră să-l poată urmări. Însă, pentru asta trebuie să se și uite la televizor, activitate de care nu prea mai are timp în ultima perioadă. „Nu mă prea uit la televizor, nu am timp, dar dacă se nimerește să pun mâna pe telecomandă, sigur o să mă uit la show cât pot. Le urez baftă noilor antrenori și concurenților din acest sezon”, a spus Julie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni