• PRO TV
  • Justin Bieber și soția sa, primiți de cuplul prezidențial Macron la Paris. Ținuta pentru care Hailey a fost criticată

Justin Bieber și soția sa, primiți de cuplul prezidențial Macron la Paris. Ținuta pentru care Hailey a fost criticată

Justin Bieber și soția sa, primiți de cuplul prezidențial Macron la Paris. Ținuta pentru care Hailey a fost criticată

Justin Bieber și soția sa, Hailey, și-au suprins fanii cu ultima fotografie postată de contul de Instagram. În imagine, cuplul apare alături de Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, la Palatul Élysée. 

În 21 iunie, Franța a sărbătorit “Fête de la musique”, cunoscută ca sărbătoarea muzicii. Potrivit The Independent, acesta ar fi fost și motivul pentru care Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber, au fost primiți de către cuplul prezidențial la Élysée. 

Nu se știu prea multe detalii despre vizita celor doi și nici temele de discuție. Fotografia postată de Justin pe contul de Instagram a adunat în câteva ore peste 4 milioane de like-uri. 

Internauții au taxat-o dur însă pe Hailey pentru ținuta aleasă la întrevedere. Nevasta lui Justin Bieber a purtat o rochie nude, extrem de mulată și decupată în partea de sus. Materialul îi acoperea doar bustul lui Hailey, lăsând tot spatele gol. 

“Hailey merge în club? Probabil fetele din clanul Kardashian o așteaptă afară!”, “Până și Kim Kardashian s-ar fi acoperit mai mult”, “Hailey, te iubesc… dar ținuta asta…”, “Nu vreau să fiu răutăcioasă dar de ce s-ar îmbrăca așa cineva la un eveniment atât de important?”, “Când trebuie să te vezi cu președintele la 7, dar la 8 trebuie să fii în club!”, sunt câteva dintre mesajele ironice postate de internauți pe Instagram. 

Nici Justin Biber n-a scăpat de gura fanilor. “Toată lumea o critică pe Hailey pentru costumație, dar nimeni nu zice nimic de faptul că Justin poartă un costum cu adidași sau că are cămașă descheiată”, a scris un alt internaut. 



După vizita de la palat, Justin Bieber și Hailey au luat masa la un restaurant din Paris.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni