• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Karmen, fiica lui Adrian Minune, a spus cu ce bărbat celebru ar repopula planeta, dacă toți oamenii ar dispărea

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a spus cu ce bărbat celebru ar repopula planeta, dacă toți oamenii ar dispărea

Karmen este una dintre cele mai plăcute apariții de la TV, aceasta primind admirație din partea publicului atât datorită aspectului fizic de invidiat, cât și grație personalității sale efervescente. Aceasta a venit în platoul Vorbește Lumea, acolo unde a bucurat telespectatorii cu noua ei piesă și a fost supusă provocării lui Shurubel!

Karmen este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România. Aceasta s-a lansat în industria mass-media drept cântăreață de R&B, însă ulterior și-a arătat talentul actoricesc în serialul fenomen CLANUL. Chiar dacă acum apare pe micile ecrane, fiica lui Adrian Minune nu a uitat de prima ei pasiune și recent a lansat o piesă cu JUNO, numită „Iubirea ta”. 

Invitată în platoul Vorbește Lumea, Karmen a bucurat fanii cu vocea ei, apoi a fost supusă provocării lui Shurubel. Aceasta a fost întrebată cu ce bărbat celebru ar reproduce planeta, în cazul în care toți oamenii ar muri. După mai multe selecții, fiica lui Adrian Minune a luat o alegere: David Beckham. 

Karmen a vorbit inclusiv despre cele mai mari iubiri ale vieții ei:

„Iubirea mea cea mai mare este fetița mea, normal! Apoi soțul, muzica și actoria. În ceea ce îl privește pe tata, el intră la categoria copil-soț-familie”, a spus Karmen. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni