La mulți ani, Andrei! Ce cadou a pregătit echipa Vorbește Lumea pentru Shurubel

30 Noiembrie 2022, 12:14

Citeste mai mult despre: Sfantul Andrei, la multi ani, Shurubel,
Autor: Lorena Martin

Astăzi este Sfântul Andrei, motiv pentru care foarte multe persoane își serbează ziua de nume. Printre aceștia se numără și Shurubel, prezentatorul care ne face diminețile mai frumoase. Iată ce a pregătit echipa Vorbește Lumea pentru el!

Shurubel, sub numele său real Andrei Lăcătuș, este unul dintre cei mai cunoscuți și admirați oameni de televiziune din România. Acesta se bucură de un succes incredibil și în mediul online, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani. Astăzi, de Sfântul Andrei, el și-a sărbătorit ziua de nume, iar colegii lui nu au lăsat evenimentul să treacă neobservat. 

Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și întreaga echipă Vorbește Lumea i-au oferit lui Shurubel un cadou! Deși nu se aștepta la atât de multă atenție asupra lui, prezentatorul a fost foarte fericit când a despachetat darul. Se pare că, după foarte multe lecții de gimnastică cu Shurubel în colanți, oamenii de la matinal au decis să îi cumpere un trening. 

„Este din partea echipei. La mulți ani, Shurubel! Noi am considerat că ne-am cam săturat un pic să te vedem în colanți. Pune și tu un trening pe tine!”, i-a spus Bogdan.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies