• PRO TV
  • Lavinia Petrea a revenit la pupitrul Stirilor PRO TV

Lavinia Petrea a revenit la pupitrul Stirilor PRO TV

Lavinia Petrea a revenit la pupitrul Stirilor PRO TV

Dupa o perioada de pauza, Lavinia Petrea a revenit la pupitrul Stirilor PRO TV de dimineata alaturi de colegul sau Mihai Dedu. Lavinia a fost in concediu maternal, dupa ce anul trecut in luna noiembrie a devenit mamica unui baietel superb, Mathias. 

Lavinia declara despre intoarcerea la serviciu: "Imi doream sa ma refac repede dupa nastere si sa ma pot intoarce la serviciu, tinand cont de faptul ca in ultimii 13 ani nu am stat niciodata mai mult de doua saptamani pe an departe de redactie, iar programul pe care il am acum mi se potriveste de minune chiar daca ma trezesc foarte devreme. Plec de acasa cand baietelul meu inca doarme si ajung la scurt timp dupa ce el s-a trezit! In plus primesc mult ajutor din partea mamei si sotului meu. Am revenit la pupitrul Stirilor PRO TV matinale plina de energie pozitiva si sper sa o simta si cei de acasa pentru ca asta incercam si eu, si colegii mei din echipa de dimineata, sa le transmitem telespectatorilor dincolo de stiri si informatii: o doza de optimism si stare de bine pentru o noua zi".

Perioada petrecuta acasa impreuna cu fiul ei a fost o experienta unica, pe care a trait-o din plin: "Pentru mine au zburat cele patru luni jumatate. Am trait foarte intens aceasta perioada plina de emotii, bucurii si un fel de fericire pe care nu o cunoscusem pana acum. Daca la pupitrul Stirilor PRO TV am invatat ce inseamna cu adevarat "o secunda" ca interval de timp, si ce pot face intr-un timp atat de scurt din punct de vedere profesional, timpul petrecut cu fiul meu, Mathias, parca se topeste si trece atat de repede. Este fascinant sa vezi cum pentru un pui de om fiecare zi inseamna si o experienta noua. Cum reactioneaza cand da de prima gura de aer rece pe care parca vrea sa o guste, ce ochi mari face cand vede o culoare, sau simte primul strop de ploaie".

Pe Lavinia, telespectatorii o pot vedea la stirile diminetii alaturi de Mihai Dedu, Florin Busuioc si Neti Sandu, care in formula completa vor aduce cele mai importante informatii ale diminetii si voie buna. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni