• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lavinia Petrea și Mihai Dedu, aniversare la comun. Ce amintiri au povestit la Vorbește lumea

Lavinia Petrea și Mihai Dedu, aniversare la comun. Ce amintiri au povestit la Vorbește lumea

Pe 10 iulie atât Lavinia Petrea, cât și Mihai Dedu, prezentatorii știrilor ProTV de dimineață, își sărbătoresc ziua de naștere. Astăzi, jurnaliștii au fost prezenți în platoul Vorbește lumea, unde au depănat amintiri legate de această dată. 

Lavinia Petrea și Mihai Dedu nu împart doar pupitrul știrilor, ci și ziua de naștere. Pe 10 iulie, Lavinia a împlinit 39 de ani, iar Mihai 54 de ani. Cei doi prezentatori au avut parte de o surpriză frumoasă la Vorbește lumea: fiecare a primit în dar câte un tort din partea colegilor. 

Lavinia Petrea a spus că sâmbătă a primit cel mai frumos cadou de până acum, un album care cuprinde fotografii din ultimii șapte ani. Sunt imagini de familie, surprinse în cele mai diverse ipostaze, foarte emoționante pentru prezentatoarea TV. 

”Este viața needitată, ca să zic asa, nu sunt poze de pe rețelele sociale(...) Cel mai minunat este să spun că au trecut acești șapte ani cu sens”, a precizat ea. 
 

Cel mai frumos cadou al meu este venirea pe lume a băiețelului meu, care acum are 1,98 la 21 de ani. Eu consider că este cel mai frumos cadou al vieții mele”, a mărturisit Mihai Dedu. 

 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni