• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lavinia Pîrva Bănică, siluetă de viespe după naștere! Artista își promovează colecția de haine

Lavinia Pîrva Bănică, siluetă de viespe după naștere! Artista își promovează colecția de haine

Lavinia Pîrva Bănică a fost prezentă în platoul emisiunii Vorbește lumea, unde și-a prezentat colecția de haine la care a lucrat luni întregi și a povestit cum i-a venit ideea acestui business.   

Frumoasa artistă s-a numărat printre graviduțele care au acumulat multe kilograme în timpul sarcinii. Bruneta a declarat că după nașterea băiețelului ei a dat jos peste 25 de kilograme. 

“Am slăbit foarte repede pentru că am avut foarte multă retenție de apă. În perioada sarcinii eram așa ca un ursuleț. Mă distram și eu...Mă uitam și nu-mi venea să cred. După ce am născut am început să fac pilates, am o profesoară foarte atentă cu mine și m-a făcut să-mi fie drag să fac sport. Am avut grijă și la mâncare și ușor-ușor am slăbit. Cred că undeva la 25-30 de kilograme”, a spus Lavinia în cadrul emisiunii. 

Cântăreața a mărturisit că la un moment dat nu mai avea cu ce să se îmbrace și s-a gândit să meargă la o croitoreasă să-și facă niște haine pe gustul și silueta ei. “Am făcut câteva ținute și prietenele mele au fost foarte încântate și m-au încurajat să fac chiar un business din treaba asta”, a mai declarat Lavinia. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus!

Fotografii: Instagram Laviniapirvaofficial

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni